Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka nalaze obdukcije

Shrvani otac mladića preminulog u Zaprešiću: "Sedam dana ne znam što je s mojim djetetom, nitko me nije kontaktirao"

Dubravko Ružić (Foto: N1)
Dubravko Ružić (Foto: N1) Foto: N1
Dubravko Ružić, otac mladića Mattea preminulog na ulici u Zaprešiću, kaže da još nije dobio nalaze obdukcije. ''Ne mogu prihvatiti da sedam dana čekam nekoga da mi kaže rezultate nečega. Da kažu dijete ti je umro od srčanog udara, od ne znam čega'', rekao je u razgovoru za N1.

Prije tjedan dana u Zaprešiću je na ulici preminuo mladić Matteo Ružić, a građani koji su svjedočili tom događaju kažu da je hitnoj trebalo 15-ak minuta da dođu iako su od mjesta na kojem mu je pozililo bili udaljeni samo nekoliko stotina metara.

Pročitajte i ovo Press konferencija Ministarstva zdravstva, predstavnici(Foto: Dnevnik.hr) Kujundžić najavio i tužbe Objavljeni rezultati obdukcijskog nalaza: "Matteo Ružić preminuo je zbog astmatskog bronhitisa i srčane mane" Medicinske sestre (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 1 Sindikat "poklopio" Kujundžića Nastavlja se lavina reakcija, reagirale i medicinske sestre: "Želimo pružati najbolju skrb građanima, očekujemo od vlasti da nam to omogući"

Nakon tjedan dana obitelj još nema rezultate obdukcije. ''Još možda nisam svjestan nekih stvari, pod injekcijama sam, pod tabletama sam, ne spavam već sedam dana. Ne jedem, jedem tek toliko da se ne srušim. Mislim, katastrofa. Ne mogu prihvatiti da sedam dana ja čekam nekoga da mi kaže rezultate nečega. Da kažu dijete ti je umro od srčanog udara, od ne znam čega. Možda će mi biti lakše. Meni moje dijete neće nitko vratiti", rekao je Matteov otac Dubravko u razgovoru za N1.

''Ljudi, ja sedam dana ne znam što je s mojim djetetom. Gdje je završilo, što se radi, gdje je istraga...Ne znam ama baš ništa. Nitko od nadležnih me nije kontaktirao, izrazio sućut, ama baš ništa", dodaje Dubravko.

Na pitanje ima li poruku za ministra i nadležne, kaže: "Malo se obratite ljudima, dajte im da samo žive normalno, nemojte trošiti novac na gluposti. Krivim ovaj sustav, ovu organizaciju. Ne mogu prihvatiti da sedam dana čekam nekoga da mi kaže rezultate nečega... Ne znam od čega je umrlo moje dijete. Meni mog sina nitko neće vratiti. Ali ako je bio propust, želim da odgovaraju oni koji su za to odgovorni."
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene