Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena krim istraga

Zaustavila ga prometna policija dok je bio na motociklu bez registracije, a onda je stigao pas Boy

U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog droge i oružja - 3
U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog droge i oružja - 3 PU šibensko-kninska
Aktualno Galerija U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog droge i oružja - 3 U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog droge i oružja - 3 Foto: PU šibensko-kninska U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog droge i oružja - 4 U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog droge i oružja - 4 Foto: PU šibensko-kninska U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog droge i oružja - 2 U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog droge i oružja - 2 Foto: PU šibensko-kninska +0 U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog droge i oružja - 1 Galerija 1/4 >>
Šibenski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom osumnjičenim za preprodaju droga i steroida. Uz to, počinio je više prekršaja u prometu.

Prometni policajci u utorak navečer, oko 23:20, u Šibeniku su zaustavili motocikl bez registarskih oznaka. Na motociklu kojemu je istekla prometna dozvola je bio 31-godišnjak s poništenom vozačkom dozvolom. Odbio je testiranje na droge i lijekove.

Policajci su posumnjali da 31-godišnjak kod sebe ima drogu. U suradnji s krim policajcima i uz nalog Županijskog suda u Šibeniku, obavljena je pretraga motocikla i stana u kojem 31-godišnjak boravi.

Pročitajte i ovo Ilustracija mogli bi imati problema Zadnji je dan: Tisuće građana ostat će bez zdravstvenog osiguranja ako se ne jave u HZZO

Drogu je pronašao policijski pas Boy. U motociklu je pronađen 71 gram heroina, a u stanu 31-godišnjaka još 347 grama iste droge.

Nadalje, u stanu je pronađeno i 118 grama marihuane, 129 grama punila za droge, digitalna vaga, laka strojnica tzv. škorpion s 14 komada streljiva, 75 komada ampula steroida koji se nalaze na listi zabranjenih u sportu, manji novčani iznos u eurima i dvije potkape.

Pročitajte i ovo Prazni kreveti ili previše kreveta? - 5 Sezona se zahuktava Je li Hrvatska puna ili prazna, tko se žali, a tko je zadovoljan? "Ja ne znam kada sam bio na sladoledu"

31-godišnjak je pritvoren u kaznenu prijavu. Protiv njega će biti podnesen i optužni prijedlog zbog više prekršaja koje je počinio u prometu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene