Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova prilika za studente

U Zagrebu počeo Sajam stipendija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ulaganje u znanje je jedan od najboljih načina za razvoj. Mnogi su zato u potrazi za stipendijom. No, ni do nje nije lako doći.

'Morate napisati svoj životopis, morate položiti ispit kojim dokazujete znanje engleskog jezika i morate kvalitetno napisati nekoliko eseja u kojima objašnjavate zašto želite stipendiju', objašnjava Ninoslav Šćukanec postupak za dobivanje stipendije.

Pročitajte i ovo Predsjednikov sin Oglasili se iz hrvačkog kluba Trebaju li i Grad i HOO financirati sina predsjednika Republike? ''Marko Milanović morat će odlučiti" Ilustracija NOVCA NIKAD DOVOLJNO Studenti kojima je najpotrebnije ostaju bez stipendija? Doznali smo što je pošlo po krivu

>> Sajam stipendija ovog će se tjedna održati u Zagrebu i Rijeci

Ovogodišnji Sajam stipendija nudi više od 9000 stipendija u Hrvatskoj, Europi, Aziji i sjevernoj Americi, koja je i najtraženija. Stipendije koje se dodjeljuju kreću se od 800 kn mjesečno do 50 000 dolara godišnje.

Ako vas zanima kako dobiti stipendiju, dovoljno je odabrati fakultet i prijaviti se. No, kao sve stvari u životu, ni ovo nije „poklon". Pa tako većina studenata mora tu stipendiju odraditi kod poslodavca koji im je platio školovanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene