Auti koji se prodaju na javnoj dražbi
Auti koji se prodaju na javnoj dražbi Foto: Autoplin Cepelin

Na Zagrebačkom Velesajmu održat će se javna dražba rabljenih vozila.


Dražba rabljenih vozila na Zagrebačkom Velesajmu održat će se 26. studenog 2022. u dvorani Brijuni s početkom u 9:00. Sva vozila mogu se pregledati 24. i 25. 11. od 9:00 do 13:00 u Velikoj Mlaki u Ulici Nikole Kramarića 1.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo odnosno minimalno 500 kuna (66,36 eura). Prilikom uplate potrebno je obvezno naznačiti za koje se vozilo plaća jamčevina.

Za osobu koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a to vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila provodi se po načelu 'viđeno-kupljeno', što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Sjednica Nacionalnog vijeća za euro Stiže interaktivna karta bankomata koji će imati eure, Vujčić poručio građanima: ''Donesite novac u banke što prije!''

U Saboru prat utakmice svjetskog prvenstva između Hrvatske i Maroka - 6 FOTO Kockice spremne, prati se pozorno... Pogledajte kako zastupnici u Saboru gledaju utakmicu

Tijekom javne dražbe početne cijene mogu se podizati za minimalni iznos od 200 kuna (26,54 eura). Izlazni račun izdaje se isključivo na ime fizičke ili pravne osobe koja je vozilo licitirala. Ako se uplaćeno vozilo ne preuzme u roku od sedam dana nakon licitacije, naplaćuje se ležarina od 50 kuna (6,36 eura) za svaki naredni dan.

Povrat jamčevine uplaćene u gotovini za osobe koje nisu licitirale niti jedno vozilo, a sva vozila za koje je uplaćena jamčevina su prodana, obavlja se odmah nakon dražbe. Za osobe koje su uplatile virmanom povrat sredstava obavit će se u roku 10 dana uz dostavu broja računa uplatitelja.

Više detalja o dražbi, kao i o vozilima koja za koja će se licitirati možete pronaći >>OVDJE.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju