Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ma, kakav proračun...

FOTO Kockice spremne, prati se pozorno... Pogledajte kako zastupnici u Saboru gledaju utakmicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborskim zastupnicima, koji nešto kasnije raspravljaju o proračunu, u 11 sati počela je pauza. Napeto se prati utakmica.

Saborski zastupnici uzeli su se pauzu kako bi  pratili premijeru hrvatske reprezentacije na SP-u. Vatreni su u 11 sati istrčali na teren s Marokom.

Na radno mjesto stigli su pripremljeni, s navijačkim rekvizitima - Hrvoje Zekanović  i Miro Bulj u dresu, a HDZ-ova Maja Grba Bujević na glavu je stavila šeširić sa kockicama.

Neki su pozirali sa šalovima. Pojavile su se i fotografije iz jedne saborske dvorane u kojoj Boris Lalovac, Branko Grčić, Domagoj Hajduković i drugi pozorno prate što se događa na terenu. 

Gledanje utakmice organizirala je Hrvatsko-marokanska međuparlamentarna skupina.

Poslije rasprava o proračunu 

''Ako imate problem s tim, onda nemojte gledati nogomet i radite svoje. Ja znam da većina zastupnika i zastupnica gleda nogomet, pa je bolje tako nego da bude prazna sabornica'', poručio je prošli tjedan šef Sabora Gordan Jandroković zastupnicima koji su se bunili na odluku da se zbog utakmice uzme pauza. 

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Vatrena navijačica Pogledajte neobičnu modnu kombinaciju koju je Kolinda Grabar-Kitarović pripremila za Svjetsko prvenstvo

Pročitajte i ovo Nevenka Maras NASTAVA S NOGOMETOM Profesorica o gledanju utakmica u školama: "Nisam za prekidanje nastave, ali sam za to da se utakmica gleda uz uvjet da se sve pomno pripremi"

Saborski zastupnici danas će raspraviti prijedlog državnoga proračuna za iduću godinu, kojim se predviđaju prihodi države od 24,9 milijardi eura i rashodi od 26,7 milijardi eura, te deficit proračuna opće države od 1,6 milijardi eura ili 2,3 posto BDP-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene