Na nekoliko lokacija u Vukovaru pojavili su se neprimjereni grafiti. Uglavnom se radi o natpisima na ćilirici kao što su Srbija i četiri slova S. Policijski službenici zatekli su neke od počinitelje prilikom samog čina šaranja na jednoj lokaciji u gradu.

Galerija Provokacija grafitima u Vukovaru Provokacija grafitima u Vukovaru - 7 Provokacija grafitima u Vukovaru - 5 +3 Provokacija grafitima u Vukovaru - 3

Na više lokacija u Slavonskoj ulici u Vukovaru u petak popodne osvanuli su neprimjereni grafiti. Radi se o natpisima na ćilirici kao što su Srbija i  četiri slova S. 

"Oštećenici su u petak oko 18 sati prijavili neprimjerene grafite na njihovom objektu, na obiteljskoj kući, garaži te na automobilu. Neprimjereni grafiti pojavili su se na nekoliko lokacija po gradu.

Policijski službenici zatekli su neke od počinitelja prilikom samog čina šaranja na jednoj lokaciji u gradu. Privedeno je nekoliko ljudi zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela. Šteta se procjenjuje", rekao nam je glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju