Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispumpavanje će trajati cijeli dan

U Umagu gotovo da nema nepoplavljenog podruma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kiša koja je uzrokovala nezapamćenu poplavu na istarskom području je prestala, no za sobom je ostavila golemu štetu.

U Umagu gotovo da nema kuće kojoj podrum nije poplavljen, a posebno je teško onim stanovnicima koji su živjeli u podrumskim stanovima. Tijekom noći počelo je ispumpavanje vode i nastavit će se tijekom dana.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

Velika materijalna šteta nastala je u šest mjeseci staroj sportskoj dvorani u Novigradu. Kolika je količina vode završila u dvorani svjedoči činjenica da ispumpavanje traje 30 sati i još se ne nazire kraj. Novigradska dvorana u vlasništvu je grada koji je za izgradnju podigao kredit u vrijednosti od 40 milijuna kuna.

>> U okolici Siska se grade zečji nasipi, u Ivanjoj Reci izbile podzemne vode

>> VIDEO: Snimke spašavanja iz bujice

U Istarskoj je županiji još jučer doneseno rješenje o uspostavi izvanredne obrane od poplava za slivno područje Mirna-Dragonja, pa je još uvijek zatvoren granični prijelaz Kaštel, kao i državna cesta Buje-Umag.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene