Obavijesti Video Pretražite Navigacija
boravio u italiji

U Tomislavgradu se mlađi muškarac sam prijavio u Dom zdravlja zbog sumnje na koronavirus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlađi muškarac boravio je u talijanskoj pokrajini Veneto, a po povratku u BiH osjetio je simptome te se sam prijavio u Dom zdravlja, odakle su ga sanitetskim prijevozom prevezli u izolaciju u mostarskoj bolnici.

Zbog sumnji na zarazu koronavirusom mlađi muškarac iz Tomislavgrada prevezen je u ponedjeljak ujutro na Kliniku za infektivne bolesti SKB Mostar.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

Muškarac se sam javio u Dom zdravlja nakon što se vratio iz Italije.

"Mlađi muškarac iz Tomislavgrada jutros oko 10 sati primljen je u našu sobu za izolaciju zbog sumnji na zarazu koronavirusom. Nakon uspostavljenog kontakta, u dogovoru s našim liječnicima epidemiolozima, sanitetskim vozilom prebačen je u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru", rekla je za Bljesak.info dr. Ana Brnas, liječnica Doma zdravlja u Tomislavgradu.

Mladić je osjetio simptome nakon povratka u BiH, a u Italiji je boravio u pokrajini Veneto. Njegovi uzorci poslani su na analizu u Sarajevo te će rezultati biti gotovi za dva dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene