Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probilo ogradu

GALERIJA U teškoj prometnoj nesreći vozilo završilo u kanalu i počelo tonuti: Prolaznici priskočili u pomoć

Prometna nesreća u Rijeci - 7
Prometna nesreća u Rijeci - 7 Cropix
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Rijeci - 7 Prometna nesreća u Rijeci - 7 Foto: Cropix Prometna nesreća u Rijeci - 6 Prometna nesreća u Rijeci - 6 Foto: Cropix Prometna nesreća u Rijeci - 5 Prometna nesreća u Rijeci - 5 Foto: Cropix Prometna nesreća u Rijeci - 4 Prometna nesreća u Rijeci - 4 Foto: Cropix +2 Prometna nesreća u Rijeci - 3 Galerija 1/7 >>
Teška prometna nesreća dogodila se rano jutros u Rijeci. Sudarila su se dva osobna vozila, od kojih je jedno završilo probijajući ogradu te je palo u Mrtvi kanal.

Rano jutros u Rijeci sudarila su se dva osobna vozila, od kojih je jedno završilo u Mrtvom kanalu nakon što je probilo ogradu. Oba su automobila teško oštećena.

Svjedoci su portalu Rijeka danas ispričali da se vozilo gotovo potpuno potopilo, a prolaznici su odmah priskočili u pomoć. Jedan od putnika bio je vidno pothlađen te je i prije dolaska hitne dobio prvu pomoć.

Pročitajte i ovo Cijene smještaja u domovima - 2 Ljudi su ogorčeni Drastično poskupjeli starački domovi, umirovljenici u šoku: ''Mi ćemo se snaći, no što s onima koji nisu u takvoj poziciji?''

Nisu poznati detalji o ozljedama sudionika nesreće, a u tijeku su policijski očevid i istraga o uzrocima nesreće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene