Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA U TIJEKU

Bizarna krađa kod Velike Gorice, lopovi starijem muškarcu ukrali i ovce i novce: Susjedi u šoku - "Nitko neće reći istinu"

Aktualno Galerija Veleševac: Ana i Petar Veleševac: Ana i Petar Foto: DNEVNIK.hr Veleševac: Bizarna krađa stoke - 3 Veleševac: Bizarna krađa stoke - 3 Foto: DNEVNIK.hr Veleševac: Bizarna krađa stoke - 2 Veleševac: Bizarna krađa stoke - 2 Foto: DNEVNIK.hr Veleševac: Bizarna krađa stoke - 1 Veleševac: Bizarna krađa stoke - 1 Foto: DNEVNIK.hr +1 Veleševac: Stjepan Galerija 1/6 >>
Bizarna krađa dogodila se u utorak ujutro oko 4 sata u mjestu Veleševcu pokraj Velike Gorice. Napadnut je stariji muškarac kojem su ukradene domaće životinje. Nekoliko nepoznatih osoba došlo je kombi vozilom do kuće i ukralo - i ovce i novce. Okradeni muškarac je zadobio i tjelesne ozljede.

Naizgled miran Veleševac postao je mjesto razbojništva. Meta su bili stariji muškarac i njegovo stado. A neslužbeno se doznaje kako je 71-godišnjaku ukradeno dvadeset ovaca, a zadobio je i lakše tjelesne ozljede. Policija utvrđuje okolnosti.

Zagrebačka policija oglasila se priopćenjem u kojem navode da je na području Velike Gorice u ulici Veleševci, nekoliko nepoznatih osoba došlo kombijem do kuće 71-godišnjaka te su uporabom tjelesne snage nad njim počinili razbojništvo i otuđili mu više domaćih životinja i novac.

Neslužbeno se također doznaje da je ozlijeđeni muškarac prvo potražio pomoć kod građevinskog radnika koji je bio u blizini. Mjestom se brzo pročula neugodna vijest, a susjedi - u šoku i nevjerici.

"Čujte, svašta se događa, ali nitko neće reći istinu"

Susjeda Ana kaže da ih je sve u mjestu iznenadio ovaj događaj. "Dobar je čovjek. Ja imam krave, a ovdje kod mene je znao kupovati sir", dodala je.

Zabrinuti mještani kažu kako nije prvi put da se takvo što dogodilo u njihovom mjestu.

"Poznajem ga iz viđenja“, kazao je mještanin Stjepan te nastavio: "Čujte, svašta se događa, ali sve se to drži u tajnosti. Nitko neće reći istinu niti se u to miješati".

Pročitajte i ovo Ilustracija KAZNENA PRIJAVA Na račun firme kupio 10.000 litara goriva, imao i pomagače: Policija objavila detalje

Pročitajte i ovo Ilustracija Drske krađe Mladić i djevojka vrebali starije žene, pokrali ih i pobjegli: U tijeku potraga za trećom osobom

Motiv i sve okolnosti ovog bizarnog napada utvrdit će policijska istraga. Vlasniku je pružena liječnička pomoć, a ekipa Dnevnika Nove TV nije ga uspjela pronaći na njegovoj kućnoj adresi.

Više o bizarnoj krađi u Veleševcu kraj Velike Gorice pogledajte u prilogu reporterke Anje Perković.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene