Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

U Rijeci smrtno stradao 80-godišnjak: Prelazio je cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak oko 19:50 u Liburnijskoj ulici u Rijeci dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 80-godišnji pješak. Prelazio je kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza preko četiri kolničke trake.

Muškarca je u desnom zavoju u kočenju oborilo osobno vozilo marke Renault, rječkih registarskih oznaka. Automobilom je upravljao 43-godišnji vozač krećući se iz smjera Zvonimirove u smjeru Istarske ulice.

Pročitajte i ovo Očevid u Hidrolektrani u Platu - 1 Suđenje za HE Plat Prošle su tri godine od smrti trojice radnika: Odvjetnici i okrivljeni prvi put na mjestu tragedije Otkačio se ringišpil u Srbiji Stravična nesreća UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Nadzorne kamere snimile stravičan snimak trenutka pada ringišpila

Zbog zadobivenih ozljeda 80-godišnji pješak je prevezen u KBC Rijeka, gdje je, nažalost, preminuo.

Pješaci su jedna od najugroženijih skupina sudionika u prometu, posebice kada se radi o pješacima starije životne dobi. Također, čest uzrok stradavanja pješaka je upravo prelaženje kolnika izvan pješačkog prijelaza i na znak crvenog svjetla na semaforu, javlja PU primorsko-goranska. 
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene