Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije dobro prošao

FOTO Kakva biznis ideja: Usred grada poslovni prostor pretvorio u laboratorij marihuane

Marihuana u poslovnom prostoru u Maksimiru - 5
Marihuana u poslovnom prostoru u Maksimiru - 5 PU zagrebačka
Aktualno Galerija Marihuana u poslovnom prostoru u Maksimiru - 1 Marihuana u poslovnom prostoru u Maksimiru - 1 Foto: PU zagrebačka Marihuana u poslovnom prostoru u Maksimiru - 2 Marihuana u poslovnom prostoru u Maksimiru - 2 Foto: PU zagrebačka Marihuana u poslovnom prostoru u Maksimiru - 3 Marihuana u poslovnom prostoru u Maksimiru - 3 Foto: PU zagrebačka Marihuana u poslovnom prostoru u Maksimiru - 4 Marihuana u poslovnom prostoru u Maksimiru - 4 Foto: PU zagrebačka +1 Marihuana u poslovnom prostoru u Maksimiru - 5 Galerija 1/6 >>
Zagrebačka policija prijavila je 49-godišnjaka koji je pretvorio poslovni prostor na području Maksimira u tri laboratorija za uzgoj kanabisa.

U tri improvizirana laboratorija u središtu grada u zagrebačkom Maksimiru policija je pronašla 168 zasađenih stabljika marihuane visine od šest do 160 centimetara kao i novac za kojeg se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Pročitajte i ovo Provjereno: Anamaria Malger Petrić - 2 obije bravu i uđe opet Noćna mora svakog vlasnika stana! Policija intervenirala 10. put: "Ovo je baš igra živaca. Mi unutra, on vani. Mi vani, on unutra"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U teretnom vlaku Iz vagona se čuli plač i zapomaganje: Policija među kutijama pronašla devetero ljudi, među njima pet maloljetnika

 

 

Uz marihuanu pakiranu u tri plastične vreće, policija je pronašla opremu za uzgoj, lampe, ventilatore i uređaje za filtriranje zraka.

Policija je uhitila 49-godišnjeg muškarca koji je "u zasad točno neutvrđenom vremenskom periodu, u poslovnom prostoru na području Maksimira, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio marihuanu, koju je po sazrijevanju sušio i prerađivao nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao".

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policajci su podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, dok su 49-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene