Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miomira Žmirića, 42-godišnjeg Splićanina, ne zanimaju delicije, on zna tajnu mršavljenja. Tvrdi kako je u pola godine uspio smršavjeti čak 73 kilograma.


Njegove slike iz prošlosti i današnji izgled to potvrđuju. Meso više ne jede, ribu obožava, drži se voća i povrća, ali ima i posebnu tehniku kombiniranja hrane. Tijekom dijete najviše je jeo luk. Bi li njegove metode jednako pomogle i drugima, pitanje je, jer, prije svega, kaže, važna je čelična volja. 

Vezani članci Jelena Veljača (Foto: Dnevnik.hr) Ženska soba: Jelena Veljača nije diskriminirala Leticu temeljem godina Sharon Stone (Foto: Profimedia) Svi su joj govorili da s njezinim tijelom nešto nije u redu, a ona danas u 62. godini mami uzdahe

Počelo je nakon sestrina pira. Jednu noć jednostavno je odlučio - dosta! I zalupio frižider. Nakon toga slijedile su ovisničke krize, baš kao kod droge.Samo je on umjesto o heroinu maštao o panceti , kruhu, pečenome. Naravno, svakoga zanima recept. Veliki dio je u čeličnoj volji. Naravno, izbacio je sve masnoće i šećere. Meso ne jede, a ribu, voće i povrće obožava. Ima ipak specijalnu formulu, svoje tehnike kombiniranja hrane, no to ostavlja kao malu tajnu.