Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miomira Žmirića, 42-godišnjeg Splićanina, ne zanimaju delicije, on zna tajnu mršavljenja. Tvrdi kako je u pola godine uspio smršavjeti čak 73 kilograma.


Njegove slike iz prošlosti i današnji izgled to potvrđuju. Meso više ne jede, ribu obožava, drži se voća i povrća, ali ima i posebnu tehniku kombiniranja hrane. Tijekom dijete najviše je jeo luk. Bi li njegove metode jednako pomogle i drugima, pitanje je, jer, prije svega, kaže, važna je čelična volja. 

Vezani članci Slika nije dostupna 408 kg teškog muškarca izvukli kroz zid kuće Slika nije dostupna Više požara nego lani

Počelo je nakon sestrina pira. Jednu noć jednostavno je odlučio - dosta! I zalupio frižider. Nakon toga slijedile su ovisničke krize, baš kao kod droge.Samo je on umjesto o heroinu maštao o panceti , kruhu, pečenome. Naravno, svakoga zanima recept. Veliki dio je u čeličnoj volji. Naravno, izbacio je sve masnoće i šećere. Meso ne jede, a ribu, voće i povrće obožava. Ima ipak specijalnu formulu, svoje tehnike kombiniranja hrane, no to ostavlja kao malu tajnu.