Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zna tajnu

VIDEO: U pola godine smršavio 73 kg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miomira Žmirića, 42-godišnjeg Splićanina, ne zanimaju delicije, on zna tajnu mršavljenja. Tvrdi kako je u pola godine uspio smršavjeti čak 73 kilograma.

Njegove slike iz prošlosti i današnji izgled to potvrđuju. Meso više ne jede, ribu obožava, drži se voća i povrća, ali ima i posebnu tehniku kombiniranja hrane. Tijekom dijete najviše je jeo luk. Bi li njegove metode jednako pomogle i drugima, pitanje je, jer, prije svega, kaže, važna je čelična volja. 

Pročitajte i ovo Vesna Blašković - 2 RUŠE TABUE I PREDRASUDE Žene koje su rodile u četrdesetima: "Kada sam objavila da sam trudna, na društvenim mrežama dobila sam komentar - djeca imaju pravo na mlade roditelje" Jelena Veljača (Foto: Dnevnik.hr) način da ju se diskreditira Ženska soba: Jelena Veljača nije diskriminirala Leticu temeljem godina

Počelo je nakon sestrina pira. Jednu noć jednostavno je odlučio - dosta! I zalupio frižider. Nakon toga slijedile su ovisničke krize, baš kao kod droge.Samo je on umjesto o heroinu maštao o panceti , kruhu, pečenome. Naravno, svakoga zanima recept. Veliki dio je u čeličnoj volji. Naravno, izbacio je sve masnoće i šećere. Meso ne jede, a ribu, voće i povrće obožava. Ima ipak specijalnu formulu, svoje tehnike kombiniranja hrane, no to ostavlja kao malu tajnu.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene