Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RUŠE TABUE I PREDRASUDE

Žene koje su rodile u četrdesetima: "Kada sam objavila da sam trudna, na društvenim mrežama dobila sam komentar - djeca imaju pravo na mlade roditelje"

Aktualno Galerija Vesna Blašković - 1 Vesna Blašković - 1 Foto: Provjereno Vesna Blašković - 2 Vesna Blašković - 2 Foto: Provjereno Vesna Blašković - 3 Vesna Blašković - 3 Foto: Provjereno +0 Barbara Majstorović Ivezić i Jelena Badovinac Galerija 1/4 >>
Kako ti misliš odgojiti dijete? Mislit će ljudi da si mu baka! Hoćeš li uopće doživjeti da ti dijete odraste? Ovo su samo neki od komentara s kojima se susreću žene koje su rodile u četrdesetima. Premda statistike kažu, rađanje u kasnijoj životnoj dobi postaje sve učestalije. Što zbog vlastite želje da postignu nešto u životu, što iz straha da bi im trudnoća, a kasnije i dijete, kod poslodavca moglo stvoriti probleme! One iz naše priče govore baš o tome, strahovima, izazovima s kojima se susreću, ali ujedno i ruše sve predrasude i tabue. Obje su rodile u petom desetljeću života i poručuju - žene, rađajte kad ste spremne, a ne kada drugi od vas to očekuju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene