Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo jedna osoba privedena

Policija objavila detalje napada u Zagrebu: U divljanju desetak maskiranih huligana dvije osobe teško ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u srijedu u 18:15 dobila dojavu o napadu koji se dogodio u kafiću nedaleko od zagrebačke Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Zagrebačka policija javlja da je oko 18 sati na Trnju, u Ulici Hrvatske bratske zajednice, ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice, više nepoznatih počinitelja verbalno napalo 21-godišnjaka koji je potom ušao u predvorje knjižnice, a nepoznati počinitelji krenuli su za njim.

Pročitajte i ovo Napadi na maloljetnike - 1 Oglasila se policija Šestorica tinejdžera napadnuta u centru Zagreba, majka progovorila za Dnevnik Nove TV: ''Jedna stvar koju su mi rekli čini mi se najstrašnija'' Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara Za Dnevnik Nove TV Penava nakon masovne tučnjave u Vukovaru: ''Bez obzira na imena, prezimena, pripadnost, iznimki ne smije biti''

"U predvorju knjižnice bio je 29-godišnjak koji je iz zasad neutvrđenog razloga tjelesno napao 21-godišnjaka. Liječnička pomoć 21-godišnjaku pružena je u KB-u Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a policijski službenici doveli su 29-godišnjaka u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dok za ostalima intenzivno tragamo", priopćeno je iz policije.

"Isto tako oko 18:10 sati na Trnju u Paromlinskoj, u ugostiteljskom objektu, više je nepoznatih počinitelja oštetilo ulazna vrata i inventar te su zapalili pirotehničko sredstvo (baklju) i fizički napali 64-godišnjakinju. Liječnička pomoć pružena joj je u KB-u Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, dok materijalna šteta zasad nije utvrđena", dodaje se u priopćenju zagrebačke policije.

Kako neslužbeno doznajemo, najmanje deset maskiranih huligana upalo je u zagrebački lokal "Dalmatinka" nedaleko od NSK-a te ga demoliralo. Kako doznajemo od čitateljice koja je svjedočila napadu, huligani su pripadnici navijačke skupine BBB. Jednom su muškarcu razbili nos, a u kafić su bacili bengalku. Vlasnici su razbili glavu te je prevezena u KB Dubrava.

Nakon što su izašli iz kafića, krenuli su u obližnju trgovinu i na pod bacili jednog muškarca. Nisu poznate težine njegovih ozljeda. Ista skupina huligana pravila je nered i u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici. Tamo su ušli prateći jednog mladića. Prema neslužbenim informacijama, u predvorju knjižnice su ga i napali. Mladić je teško ozlijeđen.

Aktualno Kad političari utihnu: Nije Butković jedini, evo tko je sve "ubio oko" u Saboru, Vladi, sudnici... +0 Kad političari utihnu (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Kad političari utihnu: Nije Butković jedini, evo tko je sve "ubio oko" u Saboru, Vladi, sudnici... 1/1 >>

Aktualno Mudra odluka: S 85 godina pronašao je način kako da ne prevari suprugu na filmskom setu Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images Michael Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images Michael Caine i Joan Collins (Foto: Getty Images) Michael Caine i Joan Collins (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images Michael Caine i Rachel Weisz (Foto: Getty Images) Michael Caine i Rachel Weisz (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images Michael Caine i Jane Fonda (Foto: Getty Images) Michael Caine i Jane Fonda (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images +1 Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Celebrity Mudra odluka: S 85 godina pronašao je način kako da ne prevari suprugu na filmskom setu 1/7 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene