Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobre vijesti iz Slavonije

Velika investicija u mjestu blizu Osijeka: Svečano otvoren centar vrijedan 46 milijuna eura

Iz Čepina kraj Osijeka stigla je vijest o velikoj investiciji, a ondje je bila i ekipa Dnevnika Nove TV.

Kako bi gospodarski ojačao regiju i pridonio pozicioniranju Slavonije na turističkoj i medicinskoj karti Hrvatske, Europe i svijeta, vlasnik Žita Marko Pipunić svečano je otvorio Internacionalni medicinski centar u kojem će djelovati vodeći stručnjaci plastične i estetske kirurgije te urologije, ortopedije i drugih djelatnosti.

"Obaveza poduzetnika u društvu je stvarati novu dodanu vrijednost. Kroz svoj životni vijek sam stekao dojam i osjećaj zadovoljstva kad stvaram neke nove stvari", rekao je Pipunić.

Pročitajte i ovo Ivan Paladina, bivši ministar graditeljstva za Dnevnik Nove TV Bivši ministar graditeljstva Ivan Paladina o odlasku iz Vlade i istrazi: "Nikakva šteta društvu nije napravljena"

Otvoren je i hotel sa 61 sobom i wellness prostorom od 1500 četvornih metara. Vrijednost projekta je 46 milijuna eura, a klinika i hotel s radom će početi za mjesec dana.

"Cilj ove ustanove je da imamo vrhunsku medicinu ovdje u Slavoniji. Pošto ja imam jako puno poznanika i prijatelja kroz ovih 20 godina koliko sam bio šef u Münchenu, sad sam u mogućnosti da ovdje dovodim svjetsku elitu", istaknuo je Milomir Ninković, doktor plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

"Ovi projekti se upravo poklapaju sa strateškim ciljevima vlade RH kao investicija u cjelogodišnji turizam, ravnomjerno regionalno razvijen turizam, turizam koji se razvija na kontinentu", napomenula je Nikolina Brnjac, ministrica turizma i sporta.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene