Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bez struje i vode

U Banovini se čeka obnova: "Imam troje djece koja trebaju normalne uvjete. Previše je čekati 10 mjeseci da uopće počnu radovi"

Aktualno Galerija Tomislav Šubić o obnovi kuće - 1 Tomislav Šubić o obnovi kuće - 1 Foto: DNEVNIK.hr Tomislav Šubić o obnovi kuće - 4 Tomislav Šubić o obnovi kuće - 4 Foto: DNEVNIK.hr Tomislav Šubić o obnovi kuće - 5 Tomislav Šubić o obnovi kuće - 5 Foto: DNEVNIK.hr Tomislav Šubić o obnovi kuće - 2 Tomislav Šubić o obnovi kuće - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomislav Šubić o obnovi kuće - 3 Galerija 1/5 >>
U Banovini iščekuju obnovu, primjenu kriterija. I nadaju se da neće biti zaboravljeni. Strahuju li stanovnici Banovine da ih čeka isti scenarij kao i Zagrepčane? U Strašniku je sa mještaninom Tomislavom Šubićem razgovarao reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Šubić kaže da bi njegovoj obitelji bilo jako nezgodno čekati 10 mjeseci da uopće počne obnova. "Imam troje djece koja trebaju normalne uvjete", ističe.

Kaže da vole svoj kraj i vole tamo biti, ali za djecu se moraju pobrinuti tako da im je 10 mjeseci da uopće počnu radovi na kući previše.

Vijest da iduća tri mjeseca neće morati plaćati račune je odlična, kaže.

Pročitajte i ovo Donošenje kontejnera u Banovinu nekima su i premali U Banovini je -6 i pada snijeg, a mnogi i dalje čekaju svoje kontejnere: "Pod hitno nam treba građevinski materijal"

Obitelj boravi u kućici u kojoj 20 dana nakon potresa nemaju struje ni vode pa se nadaju da će se to što prije riješiti jer za sad u svom trošku i angažmanu pokušavaju to riješiti. S prijateljima je prokopao kanal dug 70-ak metara kako bi si mogli osigurati koliko-toliko normalne uvjete.

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obnova nakon potresa Horvat o izjavama sisačke gradonačelnice: "Nije pokazala interes da joj pojasnim zakon, a nema poziva na koji joj se nisam javio"

Dodaje kako im se teško ugrijati noću jer je priključak struje daleko od kućice pa je napon slab.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene