Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VJEŽBA NA VOJNOM POLIGONU

Tutnjava i detonacije prestrašile Dalmatince, MORH objasnio o čemu se radi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz MORH-a je priopćeno kako se od 25. listopada do petka, 29. listopada 2021. od 8.00 do 17.00 sati na vojnom poligonu “Zečevo” Rogoznica provode nadzorno tehničko gađanje streljivom iz pričuva Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Pripadnici Hrvatske vojske od ponedjeljka, 25. listopada do petka, 29. listopada 2021. od 8.00 do 17.00 sati na vojnom poligonu "Zečevo" Rogoznica provode nadzorno tehničko gađanje streljivom iz pričuva Oružanih snaga Republike Hrvatske, objavljeno je iz Ministarstva obrane RH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Krajnje neukusno'' Banožić neće poništiti odluku o umirovljenju Burčula i uzvraća Milanoviću: ''Vojska nije njegova igračka''

Informacija o vježbi objavljena je iz MORH-a u ponedjeljak tijekom dana, pa su građani koji su čuli detonacije uznemireno nazivali dežurne službe. 

"Radi se o planskoj aktivnosti u cilju utvrđivanja funkcionalne ispravnosti i mjerenja unutarnjih i vanjskih balističkih značajki streljiva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POKAZIVANJE MIŠIĆA Bivši ministar obrane komentirao spor Milanovića i Banožića, objasnio i kako je to izgledalo u doba Tuđmana

Za potrebe provedbe sigurnosnih mjera Hrvatska ratna mornarica provest će osiguranje zone zabrane plovidbe u akvatoriju vojnog poligona "Zečevo" Rogoznica, oznaka: LDTS 22 (stara oznaka: LD (R) 17 ŽIRJE) u koordinaciji s Pomorskom policijom PU šibensko-kninske i Lučkom kapetanijom Šibenik, dok će Hrvatsko ratno zrakoplovstvo osigurati zonu zabrane letenja iznad akvatorija", priopćili su iz vojske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene