Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krštenja u Areni

Više od šest tisuća Jehovinih svjedoka okupilo se u Zagrebu na trodnevnom kongresu

Dejan Čikeš iz Jehovinih svjedoka (Foto: Dnevnik.hr)
Dejan Čikeš iz Jehovinih svjedoka (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nova krštenja (Foto: Dnevnik.hr) Nova krštenja (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Lea nakon krštenja (Foto: Dnevnik.hr) Lea nakon krštenja (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Krštenja Jehovinih svjedoka (Foto: Dnevnik.hr) Krštenja Jehovinih svjedoka (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Lea Bušetinčan (Foto: Dnevnik.hr) Lea Bušetinčan (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +1 Luka Kosović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/6 >>
U Zagrebačkoj Areni kršteno je tridesetak novih vjernika, na ceremoniji se okupilo preko šest tisuća Jehovinih svjedoka

U Zagrebu se održava trodnevni kongres Jehovinih svjedoka. Pod geslom ''Ljubav nikad ne prestaje'', više od 6 tisuća članova okupilo se u zagrebačkoj Areni.

Pročitajte i ovo Jaime Maussan o izvanzemaljcima iz Perua u kongresu Meksiku govorio još u rujnu 2023. Nova predstava u Kongresu Zastupnici tri sata u čudu gledali mumificirana stvorenja, samoprozvani stručnjak šokirao: "Ovo je nova vrsta" Prosvjedi u SAD-u "Ne u naše ime" Prosvjednici okupirali jednu zgradu američkog Kongresa, traže prekid vatre u Gazi

Ovakvi se kongresi održavaju jednom godišnje, a financirani su isključivo dobrovoljnim prilozima pa se ulaz ne naplaćuje. Osim što su svi sudjelovali u pjesmi, molitvama i predavanjima, također se i krstilo tridesetak novih vjernika.

Jedna od njih je bila i Lea Bušetinčan koja kaže kako se odlučila na krštenje jer je vidjela da „Jehovini svjedoci žive jako sretan i ispunjen život“. „Poželjela sam i ja to“ govori nam Lea, a sličnog je uvjerenja i još jedan novi krštenik Luka Kosović.

„Ja sam se htio predati Jehovi i ovim načinom sam se i predao krštenjem“ objašnjava.

Dejan Čikeš iz kršćanske vjerske zajednice Jehovinih svjedoka, tvrdi kako je jedino što se mijenja u njihovom životu da su sada pokazali drugima da se žele čvrsto držati onoga što su pročitali u Bilbliji.

„Drže se onoga što je zapisano kao načela, i u principu onda budu bolji i kvalitetniji građani ove zemlje“ zaključuje Čikeš.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene