Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačke koje su zgrozile sve

'Tragovi' donose potresne priče o ubojstvima zaštitara i policajaca koji su stradali na dužnosti

Ilustracija (Foto: Tragovi)
Ilustracija (Foto: Tragovi) Tragovi
Aktualno Galerija +0 Ilustracija (Foto: Tragovi) Galerija 1/1 >>
Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića u ponedjeljak navečer donosi priče o ubojstvima zaštitara i policajca koji su stradali na dužnosti.

Običan radni dan za policajce u Sesvetama završio je zločinom kakav se ne pamti u novijoj hrvatskoj povijesti. Dvadesetpetogodišnji policajac Ivan Grbavac izgubio je život kao žrtva pljačke u poslovnici banke u Sesvetama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razbojništvo u Sesvetama Naručili hranu pa opljačkali dostavljača iz Indije, ukrali mu nekoliko stotina eura Sudar u Sesvetama Policija na terenu U Sesvetama se sudarila dva automobila: Fotografije prikazuju silinu udara

O krvavom pohodu pričaju Ivanovi bližnji i kolege policijski službenici. ''Bez izraza, nema tu vike, galame, bez ičega. Samo se sagnuo, uzeo pušku i počeo pucat'', opisao je stravičan trenutak rafalne paljbe policajac Milovan Dakić.

Svoju ispovijest dao je i Ivanov kolega Jadranko Certin koji je unatoč teškom ranjavanju uspio preživjeti, no počinitelj mu je oduzeo najbolje godine života.

Uz ekskluzivne autentične snimke, ''Tragovi'' donose i priču o oružanoj pljački FINA-ine poslovnice u Đurđevcu, u kojoj su život izgubili zaštitar i klijent, a svoje sjećanje na taj dan ispričat će i svjedokinja okrutnoga ubojstva.

Ne propustite 'Tragove' koji će vam otkriti pozadinu krvavih pljačkaških pohoda koji su šokirali naciju, večeras u 22.30 na Novoj TV.

Propuštene epizode 'Tragova' pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene