Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljeno gdje se može skloniti

Tomašević o zagrebačkim skloništima: "Zakonskim izmjenama se išlo u lošem smjeru, ali lako je sada biti pametan"

Aktualno Galerija Atomska skloništa u Zagrebu - 1 Atomska skloništa u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Atomska skloništa u Zagrebu - 2 Atomska skloništa u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Atomska skloništa u Zagrebu - 3 Atomska skloništa u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomislav Tomašević Galerija 1/4 >>
Posljednjih nekoliko tjedana mnoge zbog rata u Ukrajini brine gdje se mogu skloniti, odnosno gdje mogu pronaći popis atomskih skloništa.

Budući da se nakon početka rata u Ukrajini prijetilo i nuklearnim oružjem, mnogi su se građani Hrvatske počeli zanimati za lokacije skloništa.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević poručio je da je objavljen popis javnih skloništa i da će uskoro biti objavljen popis lokacija kvartovskih skloništa. Dodao je i kako je ostatak skloništa pod upravljanjem suvlasnika višestambenih zgrada. Osvrnuo se i na pitanje skloništa u novim kvartovima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zbog rata u europi U HDZ-u već razgovarali o uvođenju obveznog vojnog roka: "To je ozbiljna opcija..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna svijet mora vidjeti što se događa Na Twitteru vidio fotografiju tijela i po kovčezima prepoznao da je ubijena njegova obitelj: ''Znao sam da su oni''

"Bile su određene zakonske izmjene kojima se ide u lošijem smjeru. Znači, prije nekoliko godina su napravljene izmjene zakona kojima se standardi srozavaju što se tiče novih skloništa i mislim da to nije dobro. Lako je, naravno, biti sada pametan. Međutim i tada su mnogi upozoravali da te izmjene zakona nisu dobre", rekao je gradonačelnik Zagreba.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene