Posljednjih nekoliko tjedana mnoge zbog rata u Ukrajini brine gdje se mogu skloniti, odnosno gdje mogu pronaći popis atomskih skloništa.

Galerija Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba Atomska skloništa u Zagrebu - 1 Atomska skloništa u Zagrebu - 2 +1 Atomska skloništa u Zagrebu - 3

Budući da se nakon početka rata u Ukrajini prijetilo i nuklearnim oružjem, mnogi su se građani Hrvatske počeli zanimati za lokacije skloništa.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević poručio je da je objavljen popis javnih skloništa i da će uskoro biti objavljen popis lokacija kvartovskih skloništa. Dodao je i kako je ostatak skloništa pod upravljanjem suvlasnika višestambenih zgrada. Osvrnuo se i na pitanje skloništa u novim kvartovima.

Ilustracija, hrvatski vojnici U HDZ-u već razgovarali o uvođenju obveznog vojnog roka: "To je ozbiljna opcija..."

Ubijena obitelj Perebeinis Na Twitteru vidio fotografiju tijela i po kovčezima prepoznao da je ubijena njegova obitelj: ''Znao sam da su oni''

"Bile su određene zakonske izmjene kojima se ide u lošijem smjeru. Znači, prije nekoliko godina su napravljene izmjene zakona kojima se standardi srozavaju što se tiče novih skloništa i mislim da to nije dobro. Lako je, naravno, biti sada pametan. Međutim i tada su mnogi upozoravali da te izmjene zakona nisu dobre", rekao je gradonačelnik Zagreba.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju