Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik HDZ-a i potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko poručio je u utorak navečer da ne pristaje na linč i da javnost ima pravo znati što je istina u slučaju ministra branitelja Mije Crnoje.


"Ne pristajem na javni linč. Javnost ima pravo znati što je istina u slučaju ministra Crnoje. To želim i ja znati. Svakom čovjeku, pa i ministru Crnoji treba omogućiti da iznese svoju stranu priče. Nikome ne može biti presuđeno pa niti u ovako žustrom javnom suđenju", napisao je Tomislav Karamarko na svojemu Facebooku te poručio da Vlada neće donositi odluku prije nego što ministar iznese svoju stranu priče.

"Ako se pokaže da su optužbe protiv Crnoje točne, Vlada će odlučiti o sankcijama, ali ne prije nego što budemo imali priliku i njega čuti", istaknuo je.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković Premijer Plenković u video obraćanju u UN-u pozvao na jednakopravnost Hrvata u BiH Nastavak suđenja Franji Vargi i Blažu Curiću za aferu SMS Svjedok u aferi SMS: "Mamić ja Vargi kupovao mobitele, televizore, auto, jacuzzi..."

Što je Mijo Crnoja rekao pogledajte u intervjuu koji je dao Andriji Jarku u Dnevniku Nove TV.