Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prioritet gašenje epidemije

Tomislav Ćorić imenovan koordinatorom izbornog programa HDZ-a: ''Nismo još odredili datum''

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr)
Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić potvrdio je u utorak da je imenovan koordinatorom izrade izbornog programa HDZ-a za parlamentarne izbore, a glavni tajnik stranke i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandoković koordinatorom HDZ-ove izborne kampanje.

"Jučer je na sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a donesena odluka da će Gordan Jandroković koordinirati HDZ-ovu izbornu kampanju onog trenutka kada ona krene, a ja bih bio koordinator u izradi programa", izjavio je Tomislav Ćorić.

Pročitajte i ovo Branko Tunić Kazna od osam godina HDZ-ovac koji je zalijepio člansku iskaznicu na čelo osuđen za ratni zločin Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku"

Na upit je li to znak da će se izbori održati ubrzo, Ćorić je odgovorio da se i jedna i druga odluka može svesti na političke aktivnosti koje svaka politička stranka obavlja.

"Nismo odredili točan datum izbora niti nam je to u ovom trenutku prioritet. Prioritet je prije svega potpuno gašenje epidemije s jedne strane, a s druge strane mjere ekonomskog oporavka", rekao je Ćorić za N1. Dodao je da će mjere ekonomskog oporavka biti dio izbornog programa HDZ-a. Poručio je da će HDZ biti spreman na izbore kad god to bude potrebno, a tempo će odrediti epidemiološka situacija. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene