HDZ-ovi ministri u obilasku su Like. Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić jutros je na Plitvicama sudjelovao u potpisivanju 162 ugovora za mlade poljoprivrednike koji preuzimaju poljoprivredna gospodarstva od starijih nositelja.

Galerija


U Smiljanu kraj Gospića pak ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić sudjelovao je na dodjeli ugovora malim, srednjim i velikim poduzetnicima i obrtnicima.

Vezani članci Konferencija za novinare Darka Milinovića nakon objave rezultata izbora u Lici (Foto: Dnevnik.hr) Milinović: "Pokazao onima koji su me istjerali iz HDZ-a da ipak nešto vrijedim" Andrija Jarak javlja glavne teme sastanka predsjedništva HDZ-a (Foto: Dnevnik.hr) Sjednica Predsjedništva i Nacionalnoga vijeća HDZ-a: "Izbori u Lici, utvrdi stranke, glavna tema"

U Lici će tijekom poslijepodneva biti i ministri Krstičević i Medved. Ministri uvjeravaju da njihovi posjeti nemaju veze s izborima za županijsku skupštinu Ličko-senjske županije koji su 10. ožujka.

"Što se tiče dolaska ministra Tolušića, doista nisam znao da je on danas u Gospiću, to jest u Ličko senjskoj županiji. Što se tiče povezanosti ovog događaja s gospodinom Milinovićem, ja mislim da nijedan događaj u Hrvatskoj, barem nijedan korektan događaj u Republici Hrvatskoj ne treba povezivati s gospodinom Milinovićem", rekao je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

"HDZ će pobijediti u Lici u svakom slučaju. Ja bih samo podsjetio da smo imali ovakvo potpisivanje ugovora i u Zagrebu, i u Osijeku, evo, sada i u Lici, također će biti u Splitu", uvjeren je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.