HDZ-ovi ministri u obilasku su Like. Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić jutros je na Plitvicama sudjelovao u potpisivanju 162 ugovora za mlade poljoprivrednike koji preuzimaju poljoprivredna gospodarstva od starijih nositelja.

Galerija


U Smiljanu kraj Gospića pak ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić sudjelovao je na dodjeli ugovora malim, srednjim i velikim poduzetnicima i obrtnicima.

Vezani članci Tomislav Tolušić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Tolušić putem Facebooka poručio da napušta politiku, ali ostaje član HDZ-a: "Odoh i ja u samoizolaciju" Glasačka kutija, ilustracija Analitičari o mogućim izborima u srpnju: ''Bili bi u interesu HDZ-a, ali se ne smiju prerano veseliti'', upozorili na jednu važnu stvar

U Lici će tijekom poslijepodneva biti i ministri Krstičević i Medved. Ministri uvjeravaju da njihovi posjeti nemaju veze s izborima za županijsku skupštinu Ličko-senjske županije koji su 10. ožujka.

"Što se tiče dolaska ministra Tolušića, doista nisam znao da je on danas u Gospiću, to jest u Ličko senjskoj županiji. Što se tiče povezanosti ovog događaja s gospodinom Milinovićem, ja mislim da nijedan događaj u Hrvatskoj, barem nijedan korektan događaj u Republici Hrvatskoj ne treba povezivati s gospodinom Milinovićem", rekao je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

"HDZ će pobijediti u Lici u svakom slučaju. Ja bih samo podsjetio da smo imali ovakvo potpisivanje ugovora i u Zagrebu, i u Osijeku, evo, sada i u Lici, također će biti u Splitu", uvjeren je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.