Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buran kraj ljeta

Tjedni pregled: Štrajk u Uljaniku, fekalije na zgradu Vlade, Kujundžićeve tužbe...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S više od 30 milijardi kuna država je dosad spašavala sva brodogradilišta. Da zbog europskih propisa više ne može i ima 'vezane ruke' znalo se i ranije.

SDP bi problem rješavao po Agrokorovom obrascu. I baš kad se zaboravilo na Agrokor i grupu Borg, pa i Martinu Dalić - eto novih transkripata koji su pokazali da su sve znali. Bivša potpredsjednica otvorila je pitanje odgovornosti i USKOK-u otkrila: ministar financija i premijer bili su na puno više od samo dva sastanka u vrijeme dok se u Vladi krojio zakon za spas koncerna.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Pregled tjedna Propast tvrtki, dugovi veledrogerijama, prisjećanje na žene žrtve nasilja – Sve je to u tjednu za nama zasjenila afera JANAF Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Pregled tjedna Prvo olujno nevrijeme pa burna proslava Oluje: Hrvatska politika u Kninu je nakon 25 godina konačno okrenula novi list

Pljušte i nove prijave - i to na nekoliko adresa. Marićeva uloga opet je pod povećalom. SDP sumnja i u rad tužitelja, koji su aferu Hotmail zaključili. Zazivaju izbore.

Politička jesen već je na vratima. A ispred Vladinih punu kantu fekalija u tjednu na izmaku bacila je Iva Anzulović. Zbog izgubljene arbitraže u slučaju Gavrilović. Ispitana je i puštena.

Nakon zaprešićkog slučaja oporba je složna u namjeri da sruši Milana Kujundžića. Kritičarima je uzvratio tužbama. Kazneno prijavio i tražio trajno oduzimanje liječničkih licenci Jovanoviću, Strenji Linić i Petrovu.

Mladić iz Zaprešića preminuo je zbog astme i srčane mane - Matteovi roditelji taj zaključak ne prihvaćaju.

Cijeli Tjedni pregled Ivane Pezo Moskaljov možete pogledati u priloženom videu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene