Prosvjed u Uljaniku (Foto: Dusko Marusic/Pixsell)
Prosvjed u Uljaniku (Foto: Dusko Marusic/Pixsell)

S više od 30 milijardi kuna država je dosad spašavala sva brodogradilišta. Da zbog europskih propisa više ne može i ima 'vezane ruke' znalo se i ranije.


SDP bi problem rješavao po Agrokorovom obrascu. I baš kad se zaboravilo na Agrokor i grupu Borg, pa i Martinu Dalić - eto novih transkripata koji su pokazali da su sve znali. Bivša potpredsjednica otvorila je pitanje odgovornosti i USKOK-u otkrila: ministar financija i premijer bili su na puno više od samo dva sastanka u vrijeme dok se u Vladi krojio zakon za spas koncerna.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) "Uzavrele političke strasti i svađe neće vratiti gotovo 350 tisuća radno sposobnih koji su otišli iz zemlje" Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov: Kulminacija afere Hotmail, ostavka i kraljevsko vjenčanje za kraj

Pljušte i nove prijave - i to na nekoliko adresa. Marićeva uloga opet je pod povećalom. SDP sumnja i u rad tužitelja, koji su aferu Hotmail zaključili. Zazivaju izbore.

Politička jesen već je na vratima. A ispred Vladinih punu kantu fekalija u tjednu na izmaku bacila je Iva Anzulović. Zbog izgubljene arbitraže u slučaju Gavrilović. Ispitana je i puštena.

Nakon zaprešićkog slučaja oporba je složna u namjeri da sruši Milana Kujundžića. Kritičarima je uzvratio tužbama. Kazneno prijavio i tražio trajno oduzimanje liječničkih licenci Jovanoviću, Strenji Linić i Petrovu.

Mladić iz Zaprešića preminuo je zbog astme i srčane mane - Matteovi roditelji taj zaključak ne prihvaćaju.

Cijeli Tjedni pregled Ivane Pezo Moskaljov možete pogledati u priloženom videu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr