Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tjedni pregled Ivane Pezo Moskaljov

Vatrena kugla obasjala je nebo iznad Hrvatske: "Najjeftiniji su pola eura gram"

Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV)
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Foto: Dnevnik Nove TV
U nastavku donosimo Tjedni pregled Ivane Pezo Moskaljov.

Vatrena kugla obasjala je nebo. Preletjela Hrvatsku - pala kod naših mađarskih susjeda. I opet izazvala pomamu za komadićima svemirskih kamenčića na kojima bi sretnici mogli zaraditi. "Najjeftiniji su pola eura gram, a oni najskuplji praktički nemaju cijenu. Jako je brzo letio, pitanje je koliko je toga uspjelo preživjeti....", rekao je astronom Korado Kolrević.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Najvažnija zbivanja Ivana Petrović donosi pregled ključnih događaja proteklog tjedna Pregled tjedna - Barbara Golja Tjedni pregled Barbare Golja Novi državni odvjetnik, prvi Putinov intervju i obvezni vojni rok događaji su koji su obilježili tjedan

Gotovo brzinom meteora - širi se i koronavirus. S hladnijim danima broj zaraženih raste. Hrvatska puže na europskom dnu po procijepljenosti. A u svemu - COVID "posvađao" i Vladine znanstvenike. Teško pronalaze zajednički jezik.

Mario Banožić pomrsio je planove Zoranu Milanoviću. Suprotno želji Pantovčaka - odbio ga ostaviti u službi do kraja godine. Predsjednik je napao Banožića, a zapravo kadrovski zaratio s premijerom. Zaprijetio je blokadom odluka.

"To neće proći - neće proći, jer ću ja onda početi radit iste stvari, ali ne prema vojsci. Mogu uzvratiti puno većim kalibrom, kamo to vodi? Obuzdaj skrbniče, svog jarana!", rekao je Milanović.

Četiri godine nisu bile dovoljne da se potvrdi optužnica u slučaju Agrokor! A sada je upitan i ključni dokaz protiv Ivice Todorića i ostalih: financijsko vještačenje dokumentacije koje je poljska revizorska tvrtka naplatila 8 milijuna kuna!

Više o ključim događajima prethodnog tjedna pogledajte u videu koji je u prilogu

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene