Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjedni pregled Ivane Petrović

''Ispada da je svaki Hrvat u BiH pod nekom istragom ili optužnicom''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slijedeće godine poskupljuju cigarete. Za oko dvije kune.Tako da ćemo skuplje plaćati užitak one nakon doručka uz jutarnju kavu. Ali ,što sad.Mi smo ionako sve moguće fore -rekao bi narod - već popušili pa možemo i malo skuplje cigarete.

Naši pušaći stoga će se okrenuti rezanom duhanu na ilegalnom tržištu ili cigarete kupovati preko granice u BiH. A svi koji puše i koji su branili BiH od velikosrpske agresije moraju jako paziti kad prelaze granicu. Jer ne znamo što od tamo može doletjeti.

Uhićenja u BiH

Pročitajte i ovo Ivana Petrović, urednice vanjske politike Dnevnika Nove TV Za Dnevnik Nove TV Ivana Petrović istaknula dvije mogućnosti i poručila: "Nitko nema pravo udariti na ustavni poredak Hrvatske" Pregled tjedna - Ivana Petrović Najbitnije informacije Pregled tjedna: Najvažnije događaje u posljednjih sedam dana donosi Ivana Petrović

Ispada da je svaki Hrvat tamo pod nekom istragom ili optužnicom. I to ne bilo gdje, već isključivo u onim dijelovima u kojima su uspjeli obranit svoj dom mjesto obitelj prijatelje i susjede. I ima ih, prema dostupnim podacima oko 3700.

Zamislite vi to za BiH - 3700 Hrvata potencijalnih ratnih zločinaca što iz Hrvatske što iz HVO-a. Toliko ih valjda ni ad hoc sud za Kambodžu nije nabrojio.

Ratni zločin, ako je počinjen, nitko zdravog razuma neće negirati ili amnestirati. Ali bogme ni odobriti masovna pakiranja. Deset pripadnika vojske koja je branila svoje, uhićeno je u Orašju, dva dana nakon posjete hrvatskog premijera susjednoj nam zemlji i dan uoči katoličkog blagdana svih svetih. Koja poruka!

Cijeli Tjedni pregled Ivane Petrović možete pogledati u priloženom videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene