Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekao je...

Jakovinu pitali je li on ministar kojem se obratila Jovev

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Tihomir Jakovina rekao je da nisu ministri ti koji istražuju, tuže i sude.

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina danas je medijske napise da je on ministar kojega je Jasmina Jovev već prije upoznala s nepravilnostima u poslovanju sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel komentirao riječima da nisu ministri ti koji istražuju, tuže i sude.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čeka se i reakcija premijera 'Optužbe protiv Lovrić Merzel su monstruozne, ako je točno ne može biti članica SDP-a' Slika nije dostupna Žrtva sam podvala! DOKAZ PROTIV LOVRIĆ MERZEL? 'Ovo je jedan od fiktivnih računa koje je platila Županija'

'Bez komentara. Ali ću reći samo jednu rečenicu. Ministri u Vladi Republike Hrvatske nisu ti koji istražuju, koji tuže i koji sude. Institucije države imaju posao koji rade i odradit će ga na najkvalitetniji način, to ne rade ministri u Vladi', rekao je Jakovina komentirajući medijske špekulacije kako je on taj ministar kojemu je Jovev, bivša predstojnica kabineta županice Merzel, već prije rekla podatke o nepravilnostima u županičinu poslovanju.

Jasmina Jovev BEZ POSLA ostaje 14. veljače!

Jakovina je odgovarao na pitanja novinara nakon predstavljanja detalja natječaja '...jer najbolje dolazi iz prirode', koji je organiziran u povodu Međunarodne godine obiteljske poljoprivrede, a kojim tvrtka dm želi pronaći obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva čijim će ekološkim proizvodima pružiti marketinšku podršku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene