Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Tihomir Orešković bio je na ispraćaju tijela sv. Leopolda Bogdana Mandića.


Na ispraćaju tijela sv. Leopolda Bogdana Mandića ispred zagrebačke katedrale bio je i predsjednik Vlade Tihomir Orešković. Istaknuo je kako je ovo povijesni dan, a osvrnuo se i na riječi kardinala Josipa Bozanića koji je kao glavnu vrlinu drugog hrvatskog sveca naveo ujedinjavanje svih kršćana.

Vezani članci Ella Orešković Kći našeg bivšeg premijera talentom je već osvojila domaću javnost, a sada je pokazala i besprijekornu figuru u bikiniju Aleksandar Vučić Vučić: "Nećemo dopustiti nove Jasenovce i nove Oluje. I Srbi moraju priznati svoje zločine"

'Možda je najbitnija poruka meni, kada sam slušao riječi kardinala, to što je Leopold živio, a to je da se ujedinimo. Možemo mu se diviti. On je ujedinio kršćane. Drugi tjedan sam u Jasenovcu i mislim da bi poruka trebala biti da se mi Hrvati ujedinimo, a ne da dozvolimo da se ovako podijelimo', rekao je premijer Orešković.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju