Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OZLIJEĐENA DVA RADNIKA

Detalji urušavanja zgrade u Sisku: "Ovo je vrlo prometna ulica, moglo je doći do još veće tragedije"

U Sisku se urušio dio zgrade koja je u procesu obnove od potresa. Ozlijeđena su dva radnika, doznaje se u sisačko-moslavačkoj policiji.

Oko 15 sati srušio se balkon i zid pročelja Tuškanove kuće u središtu Siska. Prilikom izvođenja radova na zgradi došlo je do stradavanja dvojice radnika, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz sisačke policije. 

Prevezeni su u bolnicu, a jedan radnik je u životnoj opasnosti. Više će informacija biti poznato nakon očevida. 

Pročitajte i ovo Napad u centru za beskućnike u Varaždinu - 3 Privedena je FOTO "Izvan sebe smo, kitili smo bor, a onda ih je izbola": Otkrivena pozadina napada u kojem su ranjeni socijalna radnica i dvoje korisnika

Uživo se iz Siska javio reporter Dnevnika Nove TV Dino Goleš. 

"Jedan radnik je teže, a drugi je lakše ozlijeđen. Nesreća se dogodila kada je s pročelja Tuškanove kuće pao balkon i zid. Ovo je vrlo prometna ulica u samom centru Siska, voze se biciklisti pa je i sreća što nije došlo do veće tragedije. Ovdje na gradilištu, prema svemu sudeći, bilo je i više radnika.

Inače, ova Tuškanova kuća u veljači je pripala Sisačko-moslavačkoj županiji, potpisivanjem ugovora s Ministarstvom graditeljstva koje je njoj naložilo da se završi obnova vrijedna 4 milijuna eura iz Fonda solidarnosti", rekao je reporter.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene