Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže vikend

Spas od toplinskog vala mnogi će potražiti na plaži: Hoće li se uspjeti rashladiti otkrivaju temperature mora

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Bliži se toplinski val koji će tijekom vikenda podiči temperature i do 35 stupnjeva. Mnogi će stoga spas pokušati pronaći u moru, ali pitanje je koliko će se uspjeti rashladiti.

Izdano je upozorenje zbog nadolazećeg toplinskoga vala. Srećom stiže nam za vikend kada će veći broj ljudi uspjeti pobjeći do neke plaže, ali nismo sigurni koliko će more biti od pomoći.

Prave ljetne temperature ne očekuju nas samo na kopnu - i more je poprilično toplo. U Puli se tako temperatura popela do visokih 27 stupnjeva. Na Krku i u Malinskoj izmjereno je već u osam sati ujutro 26,5 i 26 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Majka ubijenog grčkog navijača Ekskluzivno u Dnevniku Nove TV Pogledajte cijeli intervju majke preminulog navijača AEK-a: "Neka razmisli što je učinio mom sinu. Platit će cijenu za svoja djela"

Ista temperatura kao na Krku očekuje kupače i na Rabu, a u Splitu, Rovinju, Šibeniku, Hvaru i Komiži izmjereno je 25 stupnjeva. Riječ je o ranojutarnjim mjerenjima, pa se do popodneva očekuje i do stupanj toplije more.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene