Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Međunarodni klub žena

Tatjana Josipović otvorila humanitarni božićni sajam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Humanitarni božićni sajam Međunarodnoga kluba žena otvorila je u nedjelju na zagrebačkom velesajmu supruga hrvatskoga predsjednika Tatjana Josipović koja se i ove godine uključila u tradicionalno humanitarno skupljanje novca.

Ovogodišnji božićni sajam okupio je žene iz dosad najviše zemalja, njih 42, a sav prihod namijenjen je kupnji potrebne medicinske opreme za odjel neonatologije Kliničke bolnice Sveti Duh.

Pročitajte i ovo Kraj Adventa - 1 Čak 17 posto više dolazaka Odlične brojke iza zagrebačkog Adventa: "U metropolu je stiglo gotovo 126.000 turista" Slika nije dostupna Humanitarna narav Otvoren božićni sajam Međunarodnog kluba žena

Međunarodni klub žena nevladina je i neprofitna udruga koja okuplja žene koje su u Zagreb došle iz raznih zemalja. Božićnim sajmom žele prikupiti sredstva za pomoć hrvatskim institucijama ili grupama koje rade za dobrobit žena i djece.

Međunarodni klub žena ne donira sredstva u novcu, već u proizvodima ili uslugama: na zagrebačkome velesajmu dio štandova prodaje predmete ručnog rada, odjeće i nakita iz raznih zemalja, a na drugim se štandovima može kupiti tradicionalna hrana po simboličnim cijenama.

Ovo je 21. po redu božićni sajam kojeg podržavaju domaće ili strane tvrtke, veleposlanstva i lokalna zajednica. Osim kupovine suvenira i hrane posjetitelji mogu sudjelovati i u tomboli. Sponzor glavne nagrade, putovanja u Amsterdam za dvoje, je zrakoplovna tvrtka KLM. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene