Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj odahnula

Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu

Tarik Imamović
Tarik Imamović Foto: Facebook/Tarik Imamović
Pronađen je Tarik Imamović, koji je nestao u Zagrebu 17. ožujka.

Pronađen je Tarik Imamović, 26-godišnji Zeničanin koji je nestao u nedjelju 17. ožujka. Pronađen je u Zagrebu, u kojem je i nestao, te se nalazi pod liječničkim nadzorom u klinici za psihijatriju Sveti Ivan na Jankomiru.

"Iz firme za koju je radio Tarik zvali su nas maloprije i dali nam kontakt klinike na Jankomiru u Zagrebu, rekli su da je tamo smješten. Zvali smo bolnicu Sveti Ivan, to je psihijatrijska klinika, i liječnici su nam rekli da se Tarik sada osjeća dobro i da je komunikativan. Vjerujem da ćemo se uskoro vidjeti", izjavila je Tarikova majka Hanifa za Zenicablog.

Pročitajte i ovo Otočić Galešnjak u Pašmanskom kanalu Katastrofa Otočić s razglednice na meti bespravne gradnje: Netko uz obalu Galešnjaka gradi pristanište

Svjedoci koji su ga vidjeli u Zagrebu ispričali su kako je viđen u predgrađu ispred restorana brze hrane gdje je nepovezano i nerazgovijetno govorio. Prema njihovim navodima, bio je u društvu još jedne osobe, no ta informacija nije potvrđena.

"Navodno je bio glasan i uznemiravao druge osobe, pa je intervenirala policija, uz čiju je intervenciju i primljen u ustanovu", tvrde Tarikovi roditelji.

Pročitajte i ovo Požar u Rusiji: Jesu li odgovorni ukrajinski dronovi? Jugozapad zemlje Rusku regiju napali dronovima, buknuo požar u velikoj termoelektrani

Posljednji put prije nestanka roditelji su s njim razgovarali dok je bio na autobusnoj stanici u Zagrebu, odakle je trebao krenuti u Zenicu. Tarik je na hrvatskoj obali radio kao armirač, a njegov mobitel isključen je nakon razgovora s roditeljima.

Tarikova obitelj potvrdila je kako 26-godišnjak prije nije imao psihičke probleme.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene