Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj ga traži

Nestao mladić iz Zenice, posljednji put obitelji se javio iz Zagreba: "Čuo sam kako mu netko govori 'odustani', otad je mobitel isključen"

Tarik Imamović
Tarik Imamović Foto: Facebook/Tarik Imamović
Tarikovi roditelji proživljavaju teške trenutke. Njihov sin krenuo je za vikend kući u Zenicu, a otad mu se gubi svaki trag.

Tarik Imamović (26) iz Zenice nestao je proteklog vikenda. Prema posljednjim informacijama kojima raspolaže njegova obitelj, bio je u Zagrebu. Njegovi roditelji otac Edin i majka Hanifa proživljavaju teške trenutke.

"Razgovarao sam s Tarikom, koji je rekao da se nalazi na autobusnoj stanici u Zagrebu. Prije toga je radio na Jadranu kao armirač. Znam da je posljednja dva-tri dana imao određenih psihičkih problema te da ga je poslodavac poslao na odmor, kući. Posljednje što sam čuo bilo je njegovo uvjeravanje s nekim mladićem, govorili su jedan drugom 'Odustani, trebaš odustati' i veza se prekinula. Prethodno mi je rekao da će po njega na stanicu doći neki poznanik, prijatelj. Otad je telefon isključen", rekao je njegov otac Edin za Zenicablog.

Pročitajte i ovo Šef splitskog kotara noćas provalio u igralište NItko mu nije odgovarao FOTO Šef splitskog kotara noćas provalio u igralište: Brusilicom prepilio lokot, a cijelu akciju objavio na društvenim mrežama

Prema očevim riječima, poslodavac iz Hrvatske je, nakon što ga je kontaktirala Tarikova obitelj, također prijavio nestanak u Hrvatskoj. Tarik je, kaže obitelj, u nedjelju oko 14 sati krenuo kući u Zenicu i nije im najavljivao nikakvu drugu destinaciju. Njegov je mobitel nedostupan duže od 48 sati.

"Žao mi je kad je već imao problema što su ga pustili da ide sam, mogao sam ja ili neko doći po njega", kaže otac Edin.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović u Puli nova objava Zoran Milanović na Fejsu napravio anketu o AP-u: ''Što mislite?''

U Upravi policije MUP-a u Zenici nije bila evidentirana nestala osoba s Tarikovim podacima, pa je policija ponovno u srijedu navečer kontaktirala Tarikovu obitelj radi utvrđivanja svih podataka i formalne prijave.

Obitelj Imamović moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o osobi s fotografije u Hrvatskoj ili BiH da odmah nazovu najbližu policijsku stanicu.

Tarik Imamović Tarik Imamović Foto: FacebookTarik Imamović

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene