Taxi Cammeo danas je još jednom istaknuo svoje ogorčenje zbog napada na svog vozača.


Nastavno na taj događaj, iz Taxi Cammea danas su medijima dostavili fotografije pretučenog vozača Roka Palića. Podsjetimo, vozača su, tvrde iz Cammea, napali taksisti Radio Taxija ispred KBC-a Zagreb, dok je dvoje putnika ulazilo u vozilo.

Vezani članci Napad (Foto: Screenshot/YouTube) Pokušao prijaviti zločin pa završio s razbijenim vjetrobranom u potjeri s kriminalcima Migranti, Slovenija, ilustracija (Foto: Marko Jurinec/PIXSELL) Slovenska policija: "Migrant koji je nožem napao taksista u Sloveniju je ušao iz Italije"

'Htjeli bismo upozoriti i na sramotnu izjavu iz PU zagrebačke, kako nisu upoznati s događajem, iako su pripadnici PU zagrebačke na mjestu događaja obavili detaljan uviđaj, tijekom kojeg su uzeli i izjave očevidaca', stoji u priopćenju.

'Iz Pule, gdje pretežito boravi posljednjih tjedana, nakon što je započeo s radom Taxi Cammeo Pula, gospodin Kosta Minovski ogorčen se pita koliko je nasilja nad našim djelatnicima još
potrebno, da bi nas policija i pravosuđe napokon odlučili zaštiti, i kazniti one koji smatraju kako se tržišna utakmica, osim kvalitetom usluge, može provoditi i šakama', dodaje se.