Na Dan neovisnosti dio trgovina zatvorit će svoja vrata za kupce, dok će većina raditi kao nedjeljom. Donosimo radno vrijeme trgovina u utorak, 8. listopada.

Galerija


Trgovine Konzuma uglavnom rade do 13 ili 14 sati, a neke od trgovina ostaju zatvorene, ovisno o mjestu. Detaljnije radno vrijeme Konzumovih trgovina pogledajte ovdje.

Vezani članci Ilustracija Jednoj namirnici nikako da krene: Povlači se treći proizvod slične kategorije Muškarac u lisičinama (Foto: AFP) Uhvaćeno četvero maloljetnika koji su krali hranu iz oštećene trgovine u Petrinji

Kauflandove trgovine rade po nedjeljnom radnom vremenu. Detaljnije o radnom vremenu najbliže poslovnice možete vidjeti ovdje.

Trgovine Lidla u Zagrebu uglavnim rade do 18 ili 21 sat, a neke u manjim gradovima i mjestima do 14 sati. Radno vrijeme poslovnica možete vidjeti ovdje.

Trgovine Spar i Interspar rade po uobičajenom radnom vremenu.Detaljnije podatke o ranom vremenu možete vidjeti ovdje.

Plodine na Dan neovisnosti rade po nedjeljnom radnom vremenu. Više možete vidjeti ovdje.

Arena Centar je na Na Dan neovisnosti otvoren. Trgovine i kafići rade redovnim radnim vremenom. Ne rade PBZ, FINA, javni bilježnik i Hrvatska pošta. Više informacija je na ovom linku.

Prodavaonice Avenue Malla rade do 19, 21 ili 22 sata. Detaljnije pogledajte ovdje.

City Center One East u utorak, 8. listopada, radi prema redovnom radnom vremenu. Hrvatska pošta i Raiffeisen banka su zatvorene.

Slično je i u City Centre One West, koji radi prema redovnom radnom vremenu, a Hrvatska pošta je zatvorena.

Westgate Shopping City je na Dan neovisnosti otvoren od 10 do 21 sat.