Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

'Vlada pada kada mi izađemo na ulice'

Sutra odluka hoće li se umirovljenici priključiti prosvjedima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedništvo Hrvatske stranke umirovljenika moglo bi se sutra očitovati hoće li se umirovljenici priključiti prosvjedima mladih.

To je vijest najavio predsjednik HSU-a Osječko-baranjske županije Ivica Kozina. 'Kad umirovljenici iziđu na ulice, vlada će pasti, a taj trenutak nije daleko', izjavio je Kozina.

Pročitajte i ovo ZET autobusi Stariji od 65 godina ZET objavio upute: Ovako možete ostvariti pravo na besplatan prijevoz Umirovljenica, ilustracija Objavio HZMO Poznato kada stižu mirovine: Osim povećanja, stiže još jedno iznenađenje za dio korisnika

>> Policija traga za paliteljima zastave EU: I do 3 godine zatvora

Kazao je da u ime umirovljenika Osječko-baranjske županije poručuje i vladi i premijerki Jadranki Kosor kako je vrijeme da raspišu izbore i odu s političke scene jer su hrvatske građane doveli do ruba propasti.

'Izgubili su kontrolu, a uz to se bahato ponašaju, uključivo i premijerku koja ne želi ni razgovarati o prosvjedima i nezadovoljstvu diljem Hrvatske', smatra Kozina.

Ustvrdio je da vlada već mjesecima umirovljenicima poručuje da neće biti novca za isplatu mirovina i na taj način, kako je kazao, unosi veći nemir među umirovljenike koji već teško žive. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene