Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez muža

Supruga Vuka Jeremića odmara se u Opatiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nataša Jeremić, supruga srbijanskog ministra vanjskih poslova Vuka Jeremića koji je kazao da nikad ne bi došao na ljetovanje u Hrvatsku, gostuje u Opatiji kamo je iz Beograda došla na odmor.

Nataša Jeremić u Opatiji se nalazi sa svojim roditeljima i tetkom, a na pitanje o izjavi njezina supruga Vuka kako nikada ne bi ljetovao u Hrvatskoj rekla je tek kratko kako on nije tu, piše Novi list. 'Pa vidite da on i nije došao', rekla je Nataša. Otkrila je kako se on trenutačno nalazi na službenom putu u Kini te da ga ona nema običaj stalno pratiti, ali da vole otići na zajednički privatni odmor, po mogućnosti daleko od sredina u kojima javnost pokazuje interes za njih.

Pročitajte i ovo Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta Ilustracija Koji su uvjeti? Jedna europska država odlučila je umirovljenicima subvencionirati putovanja: Organizirali i dvije vrste paketa

Nataša je inače poznata novinarka i voditeljica Dnevnika srbijanske nacionalne televizije. U Opatiju s obitelji dolazi još od kad je bila dijete. 'Opatija je meni uvijek divna, ostala je nekako ista i odgovara mi mir koji ovdje vlada', rekla je Nataša.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene