Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod sunje

Policija otkrila uzrok: Požar progutao 10 vozila, šteta je milijunska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požarom na gospodarskoj zgradi u mjestu Drljača kod Sunje prouzročena je milijunska šteta, a uz ostalo izgorjelo je i deset vozila.

Službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke u suradnji s djelatnicima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" okončali su očevid požara koji je izbio u ponedjeljak, 7. prosinca, oko jedan sat iza ponoći.

Obavljenim očevidom utvrđeno je kako je požar planuo zbog kvara na trofaznom električnom kabelu koji vodi od razvodnog ormara do razvodnih kutija u unutrašnjosti objekta i prijenosa vatre na krovnu konstrukciju te na cijelu unutrašnjost objekta.

U požaru je u potpunosti izgorjelo ukupno šest osobnih automobila, dva traktora, motocikl, kombi, autoprikolica, pokućstvo i razni alat.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jao... Vatromet prouzročio ogroman požar na tržnici, u gašenju sudjelovalo 400 vatrogasaca

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gori već sedam tjedana Drama na otoku pod zaštitom UNESCO-a: Vatra bjesni, stanovništvo bježi

Ukupnu materijalnu štetu vlasnik procjenjuje na oko milijun kuna, a policija će o tom požaru dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene