Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uspješna akcija

FOTO Šumska ljepotica zaglavila u prozoru, stanari zvali u pomoć: "Nije se mogla ni okrenuti. Bila je dezorijentirana i u strahu"

Spašavanje sove
Spašavanje sove Screenshot/ Azil Dumovec
Aktualno Galerija Šumska sova zapela između dva stakla - 1 Šumska sova zapela između dva stakla - 1 Foto: Azil Dumovec Šumska sova zapela između dva stakla - 2 Šumska sova zapela između dva stakla - 2 Foto: Azil Dumovec Šumska sova zapela između dva stakla - 3 Šumska sova zapela između dva stakla - 3 Foto: Azil Dumovec Šumska sova zapela između dva stakla - 4 Šumska sova zapela između dva stakla - 4 Foto: Azil Dumovec +0 Spašavanje sove Galerija 1/5 >>
Šumska sova zaglavila je između dva stakla u jednoj zagrebačkoj zgradi.

"Čast nam je što smo izbliza mogli vidjeti ovu ljepoticu!", napisali su iz azila Dumovec pritom opisivajući još jednu uspješnu akciju spašavanja.

Šumska sova zaglavila je u Kosirnikovoj ulici u Zagrebu između dva stakla kraj stana jedne zgrade - s jedne strane su bili prozori, a s druge staklena stijena. 

"Neobično je što je sova ušla u taj prostor. Pretpostavljamo da ju je privuklo nešto što joj je djelovalo kao plijen", objasnili su iz azila.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović o kazni Sergej Trifunović "Vi baš želite da me je*ete?": Srpski glumac iznio svoju stranu priče za Dnevnik Nove TV

Sova je u tom prostoru zapela i nije mogla izaći. Stanari koji su je uočili pozvali su u pomoć, a ekipa iz azila ju je odvezla u oporavilište za divlje životinje Zoološkog vrta Grada Zagreba. 

"Nadamo se da nije ozlijeđena te da ćemo je uskoro moći vratiti u prirodu!", napisali su.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene