Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedokinje se ne sjećaju

U suđenju braći Mamić uključene i offshore tvrtke: "Bio bi neki certifikat od firme, ali ne vidite ime direktora..."

Aktualno Galerija Suđenje Mamićima - 1 Suđenje Mamićima - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Suđenje Mamićima - 2 Suđenje Mamićima - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Suđenje Mamićima - 3 Suđenje Mamićima - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Suđenje Mamićima - 4 Galerija 1/4 >>
Nastavlja se suđenje braći Mamić, ovoga puta vezano uz nepravilnosti u registraciji offshore brodova i kompanija.

U nastavku suđenja braći Mamić i ostalima, za izvlačenje više od 19 milijuna eura iz Dinama, svjedočile su nekadašnje zaposlenice koje su radile na registraciji offshore brodova i kompanija.

Potvrdile su ranije iskaze da je većina tih tvrtki dobivala takozvane nominalne, inozemne direktore, dok su oni pravi bili nepoznanica.

Detalja se, rekle su, ne sjećaju jer je prošlo puno vremena, a jedna od svjedokinja više nije bila sigurna kojemu je od tri optužena Mamića jednom prigodom nosila zatvorenu omotnicu.

"Oprostite, jel to sigurno pisalo Mario Mamić, a ne drugi Mamić...? Mislim da je drugi Mamić bio u pitanju, znači ima Zdravko.. ima gospodin Mario i brat od Zdravka Mamića..., mislim da je on bio u pitanju", nije bil sigurna tijekom svjedočenja Marija renić.

Pročitajte i ovo Suđenje braći Mamić i ostalima Nastavlja se Svjedok na suđenju Mamićima: "Odluke o kupnji i prodaji igrača donosio je Zdravko"

"Bio bi neki certifikat od firme, ali vi ne vidite ime direktora, tamo piše nominirani direktor, tako da ja nisam to sad imala, koliko se sjećam, uvida", rekla je Danijela Ivanek.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene