Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osječki studenti pozdravljaju USKOK-ovu akciju na Pravnom fakultetu i kažu kako su takve akciju u njihovu interesu.


Studentski zbor Pravnog fakulteta u Osijeku oglasio se u vezi USKOK-ove akcije na tom fakultetu. Kažu kako im je drago da se takve akcije provode u njihovom interesu.

Vezani članci Gzim Redžepi USKOK pokrenuo istragu protiv zagrebačkog gradskog zastupnika Gzima Redžepija, objavili i detalje Kreativna riznica 2021. 01 Ovogodišnja Kreativna riznica održat će se na Ekonomskom fakultetu u Osijeku uz pregršt zanimljivih predavanja

'S obzirom na povećano zanimanje javnosti i medija povodom današnjih aktivnosti USKOK-a na Pravnom fakultetu u Osijeku, smatramo se pozvanima da se o njima očitujemo kao predstavničko tijelo svih studenata Pravnog fakulteta u Osijeku.

Ukoliko postoji sumnja na nezakonite radnje pojedinih zaposlenika Pravnog fakulteta, svakako podržavamo i pozdravljamo rad državnih institucija u otkrivanju i kažnjavanju počinitelja, prije svega zdravorazumski jer smo uvjereni da poštivanje zakona mora krenuti od pravnih fakulteta, a zatim i kao studenti jer je sve to, na kraju krajeva, i u našem interesu.

>> USKOK u akciji: Istražuje se 16 osoba s osječkog Pravnog fakulteta

Nadamo se tek da istražne radnje i eventualni daljnji postupci protiv pojedinaca neće u većoj mjeri naškoditi ugledu velike većine profesora i asistenata na Pravnom fakultetu u Osijeku koji svoj posao obavljaju časno, pošteno i predano, kao ni ugledu samog Fakulteta, pa time i nas više od dvije tisuće studenata koji na njemu studiramo', stoji u priopćenju koji je potpisao predsjednik Studentskog zbora Pravnog fakulteta u Osijeku Tomislav Metelko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook