Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nenajavljene sindikalne akcije

Štrajk strojovođa: Ne voze vlakovi u tri županije na sjeveru Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nenajavljenog štrajka sindikata strojovođa, jutros je otkazano 20-ak vlakova u tri županije.

Strojovođe vlakova u međimorskoj, varaždinskoj i krapinsko-zagorskoj županiji provode sindikalne akcije, zbog kojih je obustavljen promet 20-ak vlakova. Iz HŽ-a tvrde kako situaciju rješavaju te su uputili i ispriku putnicima.

Pročitajte i ovo Ilustracija štrajka strojovođa u Njemačkoj Ponovna obustava prometa Propali pregovori sindikata i željeznica: Njemački strojovođe najavile niz štrajkova Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat

>> Strojovođe: Putnici, smanjujemo brzinu, to je zbog vaše sigurnosti

'Na području regionalne jedinice Varaždin (obuhvaća Međimursku, Varaždinsku i Krapinsko-zagorsku županiju) Sindikat strojovođa Hrvatske provodi nenajavljenu sindikalnu akciju te stoga strojovođe ne voze većinu vlakova. Tijekom jutra otkazano je 20-ak vlakova.

S obzirom da je akcija nenajavljena, stručne službe HŽ Putničkog prijevoza ulažu maksimalne napore kako bi održale promet zamijenskim autobusima, no na žalost, autobusa nema dovoljno, pa molimo putnike da koriste i druga prijevozna sredstva poput redovitih autobusa i osobnih automobila.

Ispričavamo se putnicima zbog nastale situacije te ih molimo za razumijevanje', stoji u priopćenju HŽ-a, objavljenom na njihovim stranicama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene