Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Treba primjenjivati hrvatske zakone'

Mesić komentirao sukob vlade s Europskom komisijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić izjavio je danas kako treba primjenjivati hrvatske zakone, komentirajući tako sukob vlade i Europske komisije oko primjene europskog uhidbenog naloga Lex Perković.

'Ako se držimo zakona onda se treba držati zakona i ja sam za to da se prema svima primjeni zakon jednako, ali isto tako, ako je nastupila zastara, bez obzira za koga, da se primjeni i taj zakon', rekao je Stjepan Mesić novinarima na skupu antifašista na Bundeku dodavši kako treba primjenjivati zakone ove zemlje.

Pročitajte i ovo Stjepan Mesić Uhvatile ga kamere Nove TV VIDEO "Je*e mi se!": Bivši predsjednik neočekivano otkrio što misli o Plenkoviću Andrej Plenković i Ursula von der Leyen Nijemci objavili Plenković je jedan od kandidata za predsjednika Europske komisije? "Navodno je već izrazio interes"

>>'Lex Perković': Ako ne odgovorimo, OVO su moguće sankcije!

Hrvatska je donijela zakon kojim se primjena europskog uhidbenog naloga ograničava na razdoblje od 2002. dok je europska povjerenica za pravosuđe Viviane Reding zatražila da se to ograničenje ukine. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene