Stjepan Kožić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Stjepan Kožić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zagrebački župan Stjepan Kožić demantirao je informacije da je prešao u stranku Milana Bandića.


''Nisam prešao niti namjeravam preći u stranku Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti. Nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik“, priopćio je zagrebački župan Stjepan Kožić nakon informacije koju je neslužbeno objavio N1.

Vezani članci Bez vode u Zagrebu: Ilustracija - 5 U Zagrebu, gradu s najvećim prirezom u državi, još ima obitelji koje žive - bez vode: "Rekli su da nemaju novca..." Slika nije dostupna U prvom krugu HDZ-u i HSS-u sedam županija, SDP-u dvije

Prije toga nije se javljao na telefon pa se informacija o novom prebjegu nije mogla provjeriti.

Kožić je ranije ovoga mjeseca reagirao na prelaženje Mladena Madjera iz HSS-a u saborski klub Milana Bandića, kad je odbio i insinuaciju da se priklonio stranci Milana Bandića.

"Oštro odbacujem zlonamjerne insinuacije da sam na bilo koji način povezan s prelaskom saborskog zastupnika Mladena Mađera u Klub stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti", napisao je tada Kožić.

"Također, odbacujem insinuaciju da sam se priklonio stranci Milana Bandića. Naime, nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik", dodao je u priopćenju poslanom početkom siječnja.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju