Stjepan Kožić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Stjepan Kožić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Zagrebački župan Stjepan Kožić demantirao je informacije da je prešao u stranku Milana Bandića.


''Nisam prešao niti namjeravam preći u stranku Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti. Nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik“, priopćio je zagrebački župan Stjepan Kožić nakon informacije koju je neslužbeno objavio N1.

Vezani članci Sandra Švaljek (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Švaljek na suđenju Bandiću: ''Nisam sudjelovala u donošenju odluka, gradonačelnik ih je donosio'' Dario Juričan (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Redatelj Milan Bandić: "Štovatelj si korupcije i želiš sudjelovati u korumpiranju cijele Hrvatske? Javi nam se!"

Prije toga nije se javljao na telefon pa se informacija o novom prebjegu nije mogla provjeriti.

Kožić je ranije ovoga mjeseca reagirao na prelaženje Mladena Madjera iz HSS-a u saborski klub Milana Bandića, kad je odbio i insinuaciju da se priklonio stranci Milana Bandića.

"Oštro odbacujem zlonamjerne insinuacije da sam na bilo koji način povezan s prelaskom saborskog zastupnika Mladena Mađera u Klub stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti", napisao je tada Kožić.

"Također, odbacujem insinuaciju da sam se priklonio stranci Milana Bandića. Naime, nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik", dodao je u priopćenju poslanom početkom siječnja.