Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bivši HSS-ovac

Stjepan Kožić demantira da je prešao u stranku Milana Bandića: ''Nisam, ni neću''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački župan Stjepan Kožić demantirao je informacije da je prešao u stranku Milana Bandića.

''Nisam prešao niti namjeravam preći u stranku Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti. Nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik“, priopćio je zagrebački župan Stjepan Kožić nakon informacije koju je neslužbeno objavio N1.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobitnici i gubitnici U prvom krugu HDZ-u i HSS-u sedam županija, SDP-u dvije Slika nije dostupna Spor oko zbrinjavanja otpada Zagrebački župan Bandića nazvao neodgovornim, a njegove izjave neprimjerenim

Prije toga nije se javljao na telefon pa se informacija o novom prebjegu nije mogla provjeriti.

Kožić je ranije ovoga mjeseca reagirao na prelaženje Mladena Madjera iz HSS-a u saborski klub Milana Bandića, kad je odbio i insinuaciju da se priklonio stranci Milana Bandića.

"Oštro odbacujem zlonamjerne insinuacije da sam na bilo koji način povezan s prelaskom saborskog zastupnika Mladena Mađera u Klub stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti", napisao je tada Kožić.

"Također, odbacujem insinuaciju da sam se priklonio stranci Milana Bandića. Naime, nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik", dodao je u priopćenju poslanom početkom siječnja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene