Stjepan Kožić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Stjepan Kožić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zagrebački župan Stjepan Kožić demantirao je informacije da je prešao u stranku Milana Bandića.


''Nisam prešao niti namjeravam preći u stranku Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti. Nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik“, priopćio je zagrebački župan Stjepan Kožić nakon informacije koju je neslužbeno objavio N1.

Vezani članci Posljednji ispraćaj Milana Bandića 3. ožujka 2021. Ravnateljstvo civilne zaštite najavilo žalbu na oslobađajuću presudu zbog gužve na Bandićevom sprovodu Krešo Beljak (Foto: Dnevnik.hr) Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''

Prije toga nije se javljao na telefon pa se informacija o novom prebjegu nije mogla provjeriti.

Kožić je ranije ovoga mjeseca reagirao na prelaženje Mladena Madjera iz HSS-a u saborski klub Milana Bandića, kad je odbio i insinuaciju da se priklonio stranci Milana Bandića.

"Oštro odbacujem zlonamjerne insinuacije da sam na bilo koji način povezan s prelaskom saborskog zastupnika Mladena Mađera u Klub stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti", napisao je tada Kožić.

"Također, odbacujem insinuaciju da sam se priklonio stranci Milana Bandića. Naime, nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik", dodao je u priopćenju poslanom početkom siječnja.