Stjepan Kožić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Stjepan Kožić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Zagrebački župan Stjepan Kožić demantirao je informacije da je prešao u stranku Milana Bandića.


''Nisam prešao niti namjeravam preći u stranku Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti. Nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik“, priopćio je zagrebački župan Stjepan Kožić nakon informacije koju je neslužbeno objavio N1.

Vezani članci Milanka Opačić i Milan Bandić (Foto: Goran Jakus/Patrik Macek/PIXSELL) Je li i sada ''palo'' cvijeće? Nakon Siniše Varge i Milanka Opačić učlanila se u Bandićevu stranku Konferencija Milana Bandića (Foto: Sanjin Strukić/Pixsell) - 3 Milan Bandić plaće u prosvjeti povećao bi za 17 posto, ali ne zna kako: "Nije moj posao da računam"

Prije toga nije se javljao na telefon pa se informacija o novom prebjegu nije mogla provjeriti.

Kožić je ranije ovoga mjeseca reagirao na prelaženje Mladena Madjera iz HSS-a u saborski klub Milana Bandića, kad je odbio i insinuaciju da se priklonio stranci Milana Bandića.

"Oštro odbacujem zlonamjerne insinuacije da sam na bilo koji način povezan s prelaskom saborskog zastupnika Mladena Mađera u Klub stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti", napisao je tada Kožić.

"Također, odbacujem insinuaciju da sam se priklonio stranci Milana Bandića. Naime, nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik", dodao je u priopćenju poslanom početkom siječnja.