HDZ-ov Stevo Culej još ne otkriva hoće li na nadolazećim predsjedničkim izborima podržati aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.


Stevo Culej ni danas nije želio otkriti hoće li na nadolazećim predsjedničkim izborima podržati HDZ-ovu kandidatkinju i aktualnu predsjednicu KOlinu Grabar-Kitarović. Na pitanje novinara može li na njegovu podršku računati predsjednica ili Škoro, Culej je poručio da je Škoro – popio kavu. "Škoro je dobro jutros, popio je kavu, bila mu je malo gorča", odgovorio je HDZ-ovac.

Vezani članci Performans Posljednji ispraćaj SDP-a - 2 Vrije u SDP-u: "Ima tu ljudi koji su gradili ovu stranku, od početka. I kako se prema njima ponaša? Da ih se izbaci?" Davor Filipović i Sabina Tandara Knezović Filipović objasnio izjavu o tvornici cjepiva: "Ne vidim zašto mi ne možemo postati centar izvrsnosti. Bit će izgrađena u manje od godinu dana"

Culej ni prošlog tjedna nije želio otkriti hoće za koga će glasati, a na pitanje je li najbolji kandidat za njega Grabar-Kitarović, novinarima je odgovorio: "Neću vama reći za koga ću glasati, ja imam svog kandidata".

''Tresla se brda, a rodio se miš. Milorada Pupovca treba pitati o njegovoj nečasnoj ulozi u smrti doktora Šetera, a ne nebuloze oko njegovog piskaranja", kazao je Culej'', rekao je Stevo Culej kada su ga novinari pitali da komentira to što DORH propituje izjave Milorada Pupovca. Poručio je da, što se njega tiče, već se kasni s izbacivanjem SDSS-a iz Vlade.