Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao i Pupovca

Stevo Culej i dalje ne otkriva hoće li podržati Predsjednicu: ''Škoro je dobro jutros. Popio je kavu, bila mu je malo gorča''

HDZ-ov Stevo Culej još ne otkriva hoće li na nadolazećim predsjedničkim izborima podržati aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Stevo Culej ni danas nije želio otkriti hoće li na nadolazećim predsjedničkim izborima podržati HDZ-ovu kandidatkinju i aktualnu predsjednicu KOlinu Grabar-Kitarović. Na pitanje novinara može li na njegovu podršku računati predsjednica ili Škoro, Culej je poručio da je Škoro – popio kavu. "Škoro je dobro jutros, popio je kavu, bila mu je malo gorča", odgovorio je HDZ-ovac.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu" Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali

Culej ni prošlog tjedna nije želio otkriti hoće za koga će glasati, a na pitanje je li najbolji kandidat za njega Grabar-Kitarović, novinarima je odgovorio: "Neću vama reći za koga ću glasati, ja imam svog kandidata".

''Tresla se brda, a rodio se miš. Milorada Pupovca treba pitati o njegovoj nečasnoj ulozi u smrti doktora Šetera, a ne nebuloze oko njegovog piskaranja", kazao je Culej'', rekao je Stevo Culej kada su ga novinari pitali da komentira to što DORH propituje izjave Milorada Pupovca. Poručio je da, što se njega tiče, već se kasni s izbacivanjem SDSS-a iz Vlade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene