Obavijesti Video Pretražite Navigacija
deseci dojava

Olujno nevrijeme na području Splita: Poplavili su podrumi, prometnice, bilo je odrona i kvarova električne infrastrukture

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Splita, Solina i Kaštela jučer je bilo olujno nevrijeme s velikom količinom oborina, zbog čega su poplavljeni deseci objekata, a štete je bilo i na prometnicama na koje se odronilo kamenje i zemlja.

Županijski centar 112 Split jučer, 3. prosinca, od 8:00 zaprimio je desetke dojava o poplavljenim stanovima, podrumima i poslovnim prostorima, također i o poplavljenim prometnicama i manjim odronima, kvarovima na električnoj infrastrukturi, najvećim dijelom s područja gradova Splita, Solina i Kaštela, javilo je Ravnateljstvo civilne zaštite.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Vodostaj Drave kod Varaždina obilne padaline Stiže još jedan val oborina: Hrvatske vode izdale posebno upozorenje

Sve su službe obaviještene i upućene na lokacije.

HAK javlja da se zbog odrona na cestu vozi jednim trakom, naizmjence, na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Ruskamen kod Omiša i na DC70 kod mjesta Gata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene