Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija regulira promet

Vozači, oprez: Zbog velikog odrona stijena blizu Omiša zatvorena Jadranska magistrala

Odron stijena između Omiša i Makarske, ilustracija
Odron stijena između Omiša i Makarske, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Noćas u 1:25 u mjestu Lokva Rogoznica kod Omiša došlo je do velikog odrona stijena na cestu zbog čega su zatvorena oba kolnička traka na cesti D-8.

Promet se tim dijelom odvija obilazno po makadamskom proširenju uz regulaciju policije.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Odron na cesti Omiš - Radmanove mlinice - 16 U tijeku raščišćavanje FOTO Kamene gromade teške nekoliko tona padale po cesti kod Omiša: Stručnjaci pregledavaju napukle stijene

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Kaštel Kambelovca vozi se otežano uz regulaciju prometne policije, a obilazak je moguć cestom Dr. Franje Tuđmana, upozoravaju u petak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

HAK upozorava i da su kolnici mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Povremeno pada i kiša koja se ledi na hladnom tlu, mjestimice ima i razmočenog snijega, a moguća je i poledica te odroni. Vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez propisne zimske opreme.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene