Vremenski uvjeti otežali su život na Banovini, a tome nije pomogla ni nestašica električne energije koja je trajala čak tri sata.


Na Banovini su 15 centimetara snijega i vremenski uvjeti otežali boravak u kontejnerima i na otvorenom. Zbog pada stupa za električnu energiju jučer predvečer na glinskom području stanovnici su na tri sata ostali bez struje.

''Negdje od 5, 5:10 do 9, znači četiri sata nije bilo struje. Totalno se ohladilo, ali nije samo kod mene, kod mnogih, kod sviju'', govori Milorad iz Majskih Poljana i dodaje da se prostor brzo zagrije radijatorom, no on se još pokrije i dekom pa mu onda nije toliko hladno.

Na petrinjskom području rušenje se nastavlja, kažu tako iz Stožera, iako danas, do sada, ispred prvog objekta koji je trebalo rušiti, bageri nisu ni pokrenuti. U podne je petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović primio grupu arhitekata koja se protivi rušenju bivše robne kuće Petrinjke.

Upis u knjigu žalosti za Miroslava Tuđmana - 2 U Saboru knjiga žalosti za Miroslava Tuđmana: "Bio je istinski hrvatski domoljub"

Ivan Begić Mladog hrvatskog političara Ivana Begića iz Banje Luke proglasili ustašom, policija odbila primiti kaznenu prijavu

''Na kraju je gradonačelnik rekao da on ne može odlučiti ruši li se ona ili ne. Prema tome, mi ćemo pokušati razgovarati sa Stožerom, Civilnim stožerom da zaustavimo rušenje jer smatramo da je to velika šteta'', rekao je Davor Salopek, arhitekt i glavni projektant robne kuće.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju