Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan nakon nesreće

Stanovnici Blata blokirali promet: Na mirnom prosvjedu položili lampaše za poginulu šestgodišnju djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici Blata okupili se na mirnom prosvjedu i položili lampaše na mjesto nesreće u kojoj je poginula šestgodišnja djevojčica.

Podsjetimo, do nesreće je došlo nakon što je na djevojčicu naletio vozač pod utjecajem alkohola. Otac stradale djevojčice rekao je da je automobil dojurio bez kočenja.

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Očevid u tijeku FOTO Detalji velike nesreće kod granice: Teretnjak se zabio u kolonu, vozila smrskana, ozlijeđeno 18 osoba, među njima i djeca Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Poginuo i motorist Stravični detalji tragedije u Dalmaciji: U plamtećem automobilu bili su mlada majka i dijete, njoj nije bilo spasa

''Išli smo baciti smeće. Dojurio je bez kočenja, bez ičega, pod utjecajem alkohola. Što da kažem? Ostao sam bez kćeri'', rekao je za Dnevnik Nove TV.

Nakon nesreće su u Blatu postavljeni ležeći policajci. Međutim, prometni stručnjak Rajko Horvat rekao je tijekom javljanja uživo u Dnevnik Nove TV da oni neće biti dovoljno učinkoviti.

"Na žalost, u Hrvatskoj nema jasno definiranih pravila za postavljanje ovakvih uspornika ili ležećih policajaca, već samo njihov oblik i visina", rekao je. "Usporavaju, ali ne u onoj mjeri u kojoj bi trebalo. U Europi se ovakva rješenje postavljaju samo u naseljima, a ne na prolaznim cestama", dodao je Horvat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene